Julafton igen

Hejsan

I lördags körde vi till Kristianstad...Linus gick lite i några affärer. Efter att han hade shoppat klart så körde vi hem till Linus pappa och hans familj, där vi skulle byta julklappar och äta lite:)
Som tur var så blev det inte julmat...vi fick härlig tacos:)Tänk att tacos smakar alltid bättre när man slipper stå med allt själv:)
Vi blev där rätt så några timmar:)Linnéa sa till och med Farfar!
Sen igår körde vi till Kristianstad igen:P...men mest för och gå och kolla lite i affärer och så. Vi köpte bamse regnkläder till Linnéa...såå sött så. Och det blev vä'l lite krimskrams med. Men inte ett klädesplagg jag köpte...hmm...kan bero på att jag hade Linus och Linnéa med mig...båda lite otåliga:)
Vi köpte en riktigt enorm marsvinsbur också som Linnéa får av oss i 2-års present,,,självklart ska hon få ett marsvin också:)Buren e så stor så jag har svårt o veta vart jag ska ställa den..men det löser sig alltid.
Efter kristianstad körde vi hem till svärmor en runda och drack kaffe och tjabbade:)Hon fyller år på nyårsafton 50 år:)så det blir kalas för henne då:)

Ne nu mina nära och kära ska jag ta min Fiat Uno och köra till jobbet!!(den gick igenom besiktningen hihi)

förkyyyyld

Hej

Ja julafton kom och gick...det var i stort sett som att jobba en vanlig kväll på jobbet, fast att jag saknade Linnéa hundra gånger mer såklart.
Efter jobbet körde jag hem till Linus syster för det var där de firade, Linnéa visade mig alla sina julklappar hon var så glad:) Vi åt lite risalamalta sedan var det dags och bege sig hemåt.
Igår var det juldagen och jag jobbade morgonen, lite mer stressigt än vanligt var det pga att de skulle ha julotta kl 9.00 på jobbet, så det var till och "slita" upp boenderna och "hiva" i de frukost:)ne inte riktigt så illa var det men lite mer spring i benen:)
Kände mig lite kass på kvällen sen..en förkylning på G:(Men jag tog mig till jobbet idag i alla fall, extra betalt dessa dagar ju:) Det gick rätt så bra på jobbet men var måttligt trött när jag kom hem sen, vi åt lite middag sen slocknade jag och Linnéa i tre timmar.
Imorgon är jag ledig, så vi ska till stan och kolla lite och sedan ska vi hem till Linus pappa med familj och fira lite jul:)Hoppas att jag mår lite bättre då!!

Ne nu ska jag gå o snyta mig!!:(
Kram


Dan före dopparedagen och Julafton

Hej!
Igår var det en fullspeckad dag...började med att jag stack till apoteket och köpte lite nödvändigheter inför julen och sedan körde jag till maxi och lindex, var faktiskt inte så farligt med folk som jag trodde att det skulle vara, hittade allt jag skulle med:)
När jag kom hem körde vi alla till Alexandra, Anders, liam och Tobias för att ge Tobias sin julklapp:)
Senare körde vi till min farmor för och ge henne en liten klapp också, min pappa var också där så vi gav honom en klapp med:)Vi fikade lite och pratade det var trevligt och träffa farmor igen:)
På kvällen spelade jag och Linus bingolotto:) gubbe och tant varning:)men det var trevligt.Vid tio tiden på kvällen kom min pappa förbi för han ville ge oss julklappar så han stannade ett tag och pratade lite och visade bilder från valhalla.

Idag e det ju julafton och jag ska jobba...inte så trevligt men det får minsann gå.
På förmiddagen idag kom först Linnéas fadder Philip med en julklapp till henne, han e så snäll:) sen kom även David med en liten klapp till henne. Linnéa e så bortskämd:)Men det gör inte mig något, bara roligt att så många tänker på henne.

Ne nu måste jag klä mig till jobbet...

God Jul på er alla!!!!

20/12

Hej på er

I lördags den 20/12...hade vi lite fest här hemma hos oss.
Mikaela, Fredrik, Emelie, David och Andreas var här. Fredrik lagade vildsvinsgryta (ja de andra grabbarna hjälpte också till) och guuuud vad gott det blev:)
Sen drack vi lite och käkade lite efterätt som jag slängde ihop, mandelmusslor med grädde och sylt, också väldigt gott enligt min mening:)
Sen efter det började det spåra ut för min del...jag blev askalas kan jag säga. Fy vilken fjortisfylla...ni vet allt på samma kväll...asglad ena stunden, böla den andre, rocka som fan den tredje och däcka den fjärde:)
Ja ja det var så inte mkt och göra åt nu. Kändes dagen efter att jag druckit en del:)
Men jag skäms inte fast jag numera kallas för "glaskrossaren", de får ta mig som jag é:)
Fick nya grogg glas, snapsglas och ölglas av Linus i tidig julklapp (undras varför) haha

Jaja det var min berättelse om den 20/12 2008

Ha det fint


Jobbat

Hej gott folk!!

Idag lämnade jag Linnéa på dagis vid elva, jag och Linnéa överlämnade en varsin julklapp till fröknarna nu innan jul de verkade uppskatta det:)
Sen körde jag hem och tvättade lite...vill ha så liiiiite tvätt som möjligt i korgen till jul:)
Sen var det dags och köra till jobbet...
Vi har fått våra nya kläder på jobbet nu innan har vi bara haft blusar nu har vi även fått byxor...det var ett hel--tte innan jag hittade min storlek:)men de satt skitbra och var lite mer färger än innan:)
Nu har jag äntligen kommit hem till min kära familj, Linus stack och tränade men det behövde han verkligen idag!.(få ut all agg menar jag då)
Imorgon ska jag med jobba kvällen...trist när Linus och Linnéa är hemma men det måste gå.

Ne nu ska jag gå och kolla vad min lilla stjärna hittar på...
Puss

Ikea

Tjenare!!

Min dag:

Vaknade kl 7.00 för Linnéa skulle till dagis mellan 8.00-11.00. Så steg motvilligt upp ur sängen och hundra gånger värre var det och få Linnéa att vakna...stackaren låg och sov så gott i sängen. Men väl uppe så fick hon dagens choklad ur sin kalender för någon frukost skulle hon absolut inte ha.
Tog på henne en tomteklänning, för de skulle ha julfest på dagis idag:)så söt blev hon!
Sen körde vi till dagis och sen körde jag hem och duschade, sen körde jag hem till min kära mormor:)
Jag handlade lite åt henne och gjorde lite andra ärenden.
Sen var det till och hämta lilla Linnéa från dagis och hon hade fått julklapp från tomten:)
Vi ska lämna julklapp till fröknarna imorgon:)
Efter dagis körde vi en runda hem till Linnéas farmor där var även Alex och Liam, vi fikade lite och pratade. Sen körde jag och Linnéa hem och väntade på Linus. Vi skulle nämnligen till Ikea idag.
Gick sådär på Ikea idag, Linnéa var väldigt gnällig hela färden genom Ikea, inte så himla roligt, kunde inte titta på något i lugn och ro. Men så är det och ha barn:)
Nu har vi satt ihop allt vi har köpt...så nu ska vi beskåda allt ett tag och bara vara nöjda!!

Puss puss



Jordskalv?

Hejsan!!

Ja då har sverige haft ett jordskalv...men tyvärr inget jag kände av. Linus trillade dock av sängen imorse men det har vi kommit underfund med att det inte hade med skalvet o göra utan med hans allmänna klantighet:) Tiden stämde nämnligen inte överens.
Ja ja man kanske får känna ett mindre efterskalv istället.
Jag o nea har varit i byn promenerat lite idag...vi handlade lite med till den 20/12...då kommer Mikaela, Fredrik. Emelie, David och Andreas hit o äter gott och dricker godare:)Det ska bli så trevligt:)

När Linus kom hem från jobbet körde han och hämtade vårt gamla matsalsbord som vi har köpt tillbaka nu...vi behöver det om man någonsin ska kunna bjuda hem folk:)slippa trängas o ha sig!det blev i alla fall riktigt bra:)

Ne jag får väl gå o posta de sista julkorten nu..."posta julkorten senast den 16/12" och jag e lika sen som vanligt!!!ofattbart.

Imorgon ska Linnéa till dagis 8-11 de ska ha julfest så hon ska ha en tomteklänning på sig:)sötnosen..

får väl stryka den nu med...
Puss puss

Jobbat hela helgen

Hej på er!
Ja då har man jobbat hela helgen...inte så roligt men det fick gå.
I fredags jobbade jag kvällen men innan jag körde till jobbet målade jag klart vår svarta fondvägg i vardagsrummet (svart) riktigt nöjd med det faktiskt, när jag kom hem från jobbet målade jag halva vardagsrumsväggen i en färg som heter Terra.
I lördags jobbade jag också kvällen men likaså då målade jag klart väggen jag målade på i fredags kväll:). Sen när jag kom hem från jobbet hade Linus överraskat mig med att hans mamma hade målat den sista väggen en gång så jag bara behövde måla den en sista gång, det var skönt det. Det satte jag igång med på direkten ville ju bli klar med målandet:) Så nu är vardagsrummet färdigmålat:)Lucia var det ju med i lördags, fick se ett fint luciatåg på jobbet.
I söndags jobbade jag dagen. Linnéa och alla kusinerna skulle till Annika (linnéas farmor) och baka pepparkakor men föräldrarna fick inte vara med då...vi fick komma vid fyra och smaka på verken:)
Jag städade och gjorde i ordning vardagsrummet (eller jag och linus rättare sagt), sen körde vi till Annika och där var det full rulle. Söta var de små liven som sprang runt och härjade:)
Idag e det måndag och Linus har varit hemma idag pga att han fick jobba inatt så vi har varit i Bromölla och tittat på marsvin som vi kanske ska köpa till Linnéa på hennes 2-års dag:)
Ne nu måste jag minsann fortsätta tvätta:)tråkigt men ett måste!
puss

Måla om

Hej igen!
Igår efter att alla lämnat mig o Nea (hehe) satt vi o mös lite i soffan men nea blev aldrig trött, så vi kom på att vi kunde börja tejpa lite i vardagsrummet så det var klart tills det skulle målas. När linus kom hem satt vi fortfarande o tejpade:) Linnéa blev minsann trött av allt tejpande så hon somnade o då började jag måla fondväggen såklart (kl var ca 24.00) men sån e jag:)
Fick dock måla väggen en gång till idag töligt, trodde inte det skulle behövas i o med att färgen var svart!!men men nu e det gjort. Linus o Linnéa var hos Annika under tiden, färgen går en upp i huvudet!
Efter att jag hade målat började jag plocka undan lite här hemma o så, men sedan blev jag sugen på o måla lite till så jag färgade håret (haha)..
Nu sitter jag här med en massa kemikalier i håret o det kliar något fruktansvärt....
Ska jobba hela helgen med start idag!!kul..

shit nu måste jag ta bort färgen så inte håret ramlar av!!

Puss
Ps: tack själv micka för en trevlig dag igår!!

Luciafika

Hej!
Vaknade imorse kl 7.00..(hade ställt klockan)..gick upp klädde på mig sen var det till o få upp Linnéa med, hon skulle till dagis kl 8.00.
Efter lite gnäll o kel i pappas knä bar det iväg till dagis, sen körde jag hem o ställde bilen för att sen ta mig en morgonpromenad till min kära mormor.
Linus hämtade mig där sen vid halv elva för vi skulle bli bjudna på luciafika på dagis, alla barnen hade bakat pepparkakor:)Det va en trevlig fikastund, det var jag, linus, nea o en annan mamma med sitt barn de andra föräldrarna fick fika när de hämtade sina barn.

Senare i eftermiddags kom Mikaela hit o vi gick ner till byn för att hon skulle handla lite julklappar, Linnéa somnade som en stock i vagnen o sov hela tiden:)
När vi kom hem till mig igen fikade vi lite mumsigt. Sen kom Alex med sin underbara son Liam o hälsade på, fick man kela lite med honom med:)
Nu ska jag kela lite med min dotter med!!

kel

Varit i K-stad

Hejsan

Idag körde jag och Linus till Kristianstad medans Linnéa var hos sin farmor.
Vi skulle få tag i lite färg tänkte vi, vi ska nämnligen måla om i vardasrummet. Vi ska ha en svart fondvägg i alla fall, sen köpte vi någon cafe färg. Linus strök på lite grann på väggen när vi kom hem men det var inte alls snyggt tycker inte jag, så nu har vi tre fulla burkar med cafe färg:)
Vi får kanske ha en mörk grå färg eller något...grått o svart e ju oxå snyggt ihop tycker jag.
Jag och Linnéa har varit ute och gått en runda idag med i det friska vädret...gött det.

Imorgon ska Linnéa till dagis mellan 8-11 sen när vi hämtar henne ska de bjuda oss på lite fika de små barnen:)

Alles för idag:)

Min premiär

Hejsan!!

Ja då gör jag entre här idag. Min första gång:)
Brukar skriva rätt mkt blogg men har gjort det på Lunar innan...har velat stänga min lunar sida men har ändå velat blogga, så nu kom jag ju på att alla amdra bloggar såhär:)Lite sent påtänkt kanske men men!!

Ja det får bli min premiär blogg!!

kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0