små shoppat:)

hej:)
idag är det ju valborg!!

Jag o Linnéa stack till lindex o shoppade lite på förmiddagen, det blev ett par jenas till mig o en shiiitsnygg blus:) Jag drämde till med en ljuslila ögonskugga med:)
Linnéa hade ett presentkort som vi var tvugna o handla upp så hon fick ett par pösiga jeans, ett par röda leggings med vita prickar på, en likandan keps, o en tröja med Ida på. Så sött så:)
Efter det körde vi till mormor en runda o just idag kom hennes gardiner vi hade beställt, helt perfekt, så ja strök dom o hängde upp dom, mormor blev väldigt nöjd:)

Ikväll ska jag, Linus, emelie köra till hässleholm för o äta på wokhouse med andreas och felicia:)Det ser jag fram emot. Under tiden vi är där ska Linnéa vara hos faster/farmor:)

Ha en underbart trevlig valborg puss o kraaaam i massor

TV

Nu är äntligen våran tv inkopplad...det har varit fyra långa veckor utan en tv....tro mig det har inte varit det lättaste.....dryga trista kvällar har det varit. Men imorse var det inkopplat:)helt underbart. Internet har vi med nu.....allt är på sin plats nu:)
Är hemma från jobbet idag tänker inte ens dra upp vrf....då tror jag man blir anklagad för o vara en hypokondriker. men tänkte masa mig till jobbet imorgon i alla fall, det finns alltid värktabletter man kan proppa i sig:)

ha en underbar dag

LINUS 26

Hej!

Idag fyller min älskling 26 år!!!Tänk vad tiden går, i år är det fem år sedan vi blev tillsammans:)kan knappt fatta att de e så länge sedan nu. men mkt har vi hunnit med på denna tiden, mkt bra saker:)

ÄLSKAR DIG LINUS!!!!<3

utvecklingssamtal

hej på er

igår klockan tre på eftermiddagen var ja o Linus på utvecklingssamtal på Linnéas dagis i Jämshög.
Allt lät jättebra, de tyckte att med tanke på att hon e så lite på dagis o kom dit helt ny så har hon funnit sin plats oerhört bra. Hon e framåt, flexibel och väldigt nyfiken på allt som händer. Jag o Linus blev väldigt glada över allt fins vi fick höra om vår kära ögonsten<3.

Efter utvecklingssamtalet körde vi till intersport o köpte ett par inlines till linus (han fick dem av mig i födelsedagspresent).
Sen bar det direkt hem till jämshög, och vi åkte en runda med våra inlines:)det var verkligen jätteskönt, perfekt väder med!

förra helgen

ja förra helgen var jag hemma hos Tua, dit kom även Annika F. Vi åt väldigt god mat och drack en massa smaskens:)en massa viner smakade vi av:)och så blev det en o en annan galiano. Vi pratade en massa och skrattade desto mer.
Jag kan inte minnas när jag hade så roligt sist, skrattade så jag fick ont i magen.
vi hade verkligen en avslappnad rolig tjejkväll, det måste vi bara göra om!:)
Det var väl behövligt för oss alla tre tror jag.


Denna helgen började med att vi i fredags träffade lite vänner nere på pizzan i jämshög där vi åt lite god mat o umgicks lite, alltid lika trevligt. Sen sov Fidde över här i o med att han o Linus åkte till Tyskland tidigt på lördags morgonen för o inhandla lite gott.
Sen på kvällen hämtade jag dom i Ololfström o vi körde hemåt. Micka kom dit o hämtade fidde, Sen kom även andreas och Felicia och umgåcks lite:)
Det har varit en minst sagt social helg, idag har Linus lillebrossa varit här o hjälpt honom lite med snickeri. Det tackar vi honom för!:)


vårstädet

Hej!

igår var det ett sånt vackert väder, riktigt vårväder:)ja bärjade på ett vårstäd i trädgården som var väl behövligt. Fattar inte vart allt skit kommer ifrån?!men men snyggt blir det när det är avklarat minsann:)
Idag är det jobbet som kallar, två kvällar i rad nu, avslutas med ett dags pass på lördag.
Efter arbetet på lördag ska jag till Tua. Annika F kommer dit med o vi tänkte ha en liten vinkväll:)ska bli så trevligt så:) Kan vara skönt o komma ifrån allt arbete lite med (i huset).

I måndags var ja, Linus, Linnéa O Axel i skånes djurpark. Det var mkt trevligt, lite kallt men de sprang sig varma:) De va exalterade av alla djuren som fanns där, Axel red på en liten ponny med:)Linnéa vågade inte det, men det kommer kanske nästa gång.
Populärast var nog inne hos fåren o lammen:)dem fick man ju klappa:)
En mkt trevlig dag hade vi verkligen!!

Nu ska jag kast in lasagnen i ugnen:)puss till er

bio igårkväll, Shutter Island

Såg en riktigt bra film på bio igår kväll, "Shutter island", en riktig "krypa under skinnet" film var det.
Filmen är baserad på Dennis Lehanes bästsäljare "Patient 67".
Den handlar om en kvinnlig mördare som har rymt ifrån anstalten som är belägen på Shutter island, vilket gör att en sheriff (Leonardo Di Caprio) vid namn Ted Edwards skickas dit för att undersöka saken närmare.
Mycket spännande film.

Av mig får filmen 3 av 5 påskliljor!!




RSS 2.0