Fest för Linus

Hej på er
i lördags hade vi en liten fest i och med att Linus fyllde år den 20/4.
Det var Micka, Fidde, Emelie, David, Andreas och Felicia som var här.
De kom vid ca fem tiden...och vi började med att Linus fick öppna sitt paket, det visade sig vara en draught mauster, och det har ju Linus velat ha sen tidernas begynnelse:)Han blev verkligen jätteglad för den...han såg ut som en liten pojke på julafton:)
Vi åt lite smörgåstårta som Linus hade hämtat i Näsum *alltid mums* men sen var killarna i full fart att sätta igång den lilla ölmaskinen, den visade sig inte vilja fungera tyvärr, men de kom på ett annat sätt att tömma ut "kaggen" på:)

Sen var det dags för lite kaffe och tårta, kan inte stava till denna tårtan så jag låter bli, vill ju inte bli totalt utskrattad:)
Vi tjejer satt och snackade om en massa skit som vanligt:)Micka höll sig nykter denna kväll...så framåt timmarna kanske det inte var så trevligt för henne längre, i alla fall hade inte jag tyckt det:)
Jag och felicia tillbringade en hel del tid ute på vår balkong:)

Runt elva tiden plingade de på vår dörr...alla tänkte "en granne" men ack ack nej det var en brunett i uniform...på uniformen stod det SECURITAS...."shit" va min tanke, men vi öppnade och var idel öra till vår varning.
Vi hade varit på tok för höggljuda....speciellt vi tjejer *skäms* INTE!!!med tanke på att klockan bara var elva och att grannen som hade ringt och klagat inte kunde komma upp till oss först och be oss vara tystare så bryr jag mig inte ett skit. Vi har haft två fester sen vår invandring hit juni -08....folk har inget liv!!!

jaja efter ett tag tröttnade vi på o vänta på ytterligare ett besök av SECURITAS så vi drog till Karlshamn alla utom micka för hon körde hemåt.
Vi hade asroligt i karlshamn, speciellt innan vi gick in på companiet eller hur Emelie och Felicia??!!hade hur kul som helst uppe vid skogen hahaha vilka minnen.

Kvällen slutade inte fullt lika bra....men det löste ju sig till slut ändå, så jag hoppas att det inte är några "hard feelings" ber i alla fall om ursäkt igen till Fidde och Linus!!

Esseboda

Hejsan

Igår jobbade jag morgonen, en kollega ville byta med mig eftersom hon skulle iväg på något. Men jag behövde bara jobba till halv tolv istället för halv två i o med att vi skulle ha arbetsplatsträff i gul grupp (min grupp)
Arbetsplatsträffen började redan vid tolv istället för två pga att vi skulle vara i Esseboda på Villa Solgärdet. Ett otroligt mysigt ställe verkligen.
Där blev vi bjudna på förätt, huvudrätt och efterrätt samt kaffe framåt eftermiddagen.
Det var så himla trevligt tyckte jag, Sen diskuterade vi lite arbete, vårdtagare och kollade på en film där de har plockat fram scener ur hur de kan se ut inom vården, en del saker var så att håret reste sig i nacken.

En otroligt trevlig eftermiddag verkligen!!

I detta huset åt vi all den goda maten:)
I detta rummet satt vi och åt
Här hade vi vår arbetsplatsträff


Skånes djurpark

Hej på er!!
Igår fyllde min Älskade Linus 25:)Många grattis till honom...Älskar dig så mycket bara så du vet det<3
När vi vaknade på morgonen bestämde vi oss för att dra till Skånes djurpark, det var ju så vackert väder:)
Vi packade ner lite nödvändigheter och sen drog vi.

Vi var väl framme runt 11 tiden tror jag och vädret var fortfarande underbart.
Det är så otroligt mysigt och gå där tycker jag, jag är ju som ett barn när det gäller djuren, kan stå och titta på dem hur länge som helst:) Linnéa tyckte med det var fascinerande med både djuren och naturen.

Vi stannade och fikade lite med efter ungefär halva rundan....såklart gick det kanadagäss där fritt omkring oss...och de högg efter två små flickor, när de började komma mot vårt håll kastade jag en kladdkakebit mot dem, som om det skulle hjälpa, de kom ju närmre då i hopp om att få mer mat, jag blev asskraj, skrek och hoppade runder:)

Vi hann se sälarna matas med:)

Linnéa handlade lite i souvenir shoppen också, en plånbok och ett pussel:)

Vi var väl i djurparken till ca halv fyra, sen hade vi sett alltihopa:) De bästa med biljetterna är att de varar hela året nu, så vi ska åka hit igen i år:)

På hemvägen åt vi på MCD, sen körde vi lite smårundor och tittade oss omkring. Vi körde bla och tittade på ett av mina barndomshem som ligger i Valje, jag hittade dit utan problem och det är vääääldigt duktigt av mig för er som känner mig.
Vi tittade även på ett slottsliknande hus i närheten av Valje, hade det huset legat i Olofström hade jag gärna bott i det:)

Vi tog en runda på  biltema och rusta med på hemvägen. Linus köpte ett fiske spö till Linnéa och en flytväst (hennes första någonsin)...han är så snäll och go vi vår dotter:)

Älskar min familj

Vilken lyckad kväll

Nu är vi hemma igen efter en härlig kväll igår.
Allt folket kom vid fem tiden igår kväll, precis lagom för Linus starade upp grillen då:)
Barnen började med och leka lite, underbar syn när alla springer runt och har det gott.

Alla blev mätta och belåtna efter fläskfilé, potatissallad och grönfoder:)
Barnen lekte lite till, så duktiga.

Karlarna försökte få igång värmesystemet, gick inte så bra trots att de höll på lääänge med det:)Men det blev varmt sen ändå när vi tände eld i vedspisen, mysig värme det:)

Vi fikade lite med kaffe och mina tårtor:)nästan allt gick åt...helt fantastiskt:)
Flera av dem som sa att "mamma får göra tårtor till vårt kalas sen Linnéa", så det tar man ju som en komplimang:)

Liam flängde mellan famnarna hela kvällen:)men det verkade han gilla den lille spjuven:)

Sen när Kalle och Ingrid hade åkt hem kom pokerväskan fram och de som kan spelet började spela:)En annan är inte så haj på det där ännu men det är aldrig försent och lära sig, vi kanske ska ta en omgång nästa helg när vi ska fira Linus med kompisarna:)
Denna gången var det Annika, Alexandra, Anders, Liam, Jonas, Fia, Gabbe, Ellen, Axel, Ingrid, Kalle och så vi:)

Närmare halv tolv-tolv på kvällen var pokerspelet slut och alla begav sig hemåt och vi kröp ner i sängen:)

Nu är vi hemma igen, vi städade stugan idag med så slipper vi det sen:) Och duchat har vi gjort med vi luktade rök allihopa:)alla kläder fick åka i tvätten:)men så är det när man ska "campa" i stuga

Bilder kommer inom kort tid:)

puss

tårtor

känns som om att jag har stått hela förmiddagen med de där förbaskade tårtorna...men bra blev de...i alla fall utseendet, smaken kn jag ju inte garantera för:)
Linus har varit i byn och ordnat de sista, med mat och alkoholen:)
Han har även gjort salladen helt själv, bra gjort tycker jag. Det sa jag åt honom från början att om han skulle ha kalas skulle han minsann göra det mesta själv med, de har han faktiskt gjort med:)duktig så:)
Blev inte så pjåkiga va??:)

Fixat present

Har precis kommit hem igen...jag och Linnéa stack till affären för och ordna lite presenter till Linus som fyller 25 år den 20 april. Jag köpte present från både min mormor och från mig:)Men jag ska nog köpa en liten grej till tror jag:)
Köpte lite snittblommor att ha i stugan med:)
Vi körde dit en runda med och lämnade lite nödvändigheter. Jag och Linnéa passade på och äta lite glass idag med när vädret lockade så:)mums var det verkligen.
Nu är vi som sagt hemma igen och Linnéa har duschat, det var på tiden:)Såret ser ut och ha påbörjat sin läkeprocess bra:)

Nu är det min tur och skrubba mig i duschen:)
Ska jobba ikväl, kan inte komma dit som en slashas:)

Puss till er

Städade

Hejsan!!

Igår hade Linus utbildning så han stack hemifrån på morgonen (jobbar egentligen em denna veckan).
Jag och Linnéa gick hem till mormor på sena förmiddagen för och umgås lite.
Vi tog med oss Jotex katalogen, ifall mormor ville titta lite.
Vi såg att mormor hade lagat makaronlåda till sig själv och då blev vi lite sugna på det:)mormor blev så glad att vi ville äta:) Man kan ju bara tänka sig själv, man har haft en stor familj hela livet, en man och sex barn plus några husdjur, sen plötsligt en dag behöver man bara laga mat till sig själv...det måste kännas konstigt.

Efter maten kokade mormor lite kaffe till oss *mums*, så vi fikade lite, under tiden tittade mormor i katalogen och fastnade för ett par lime gröna gardiner med rosa rosor på, de va jättesöta:) Hon unnade sig en matchande duk med:)och ett påslakanset man fick för 50:- vid en beställning. Det gjorde mormor helt rätt i tycker jag, spenderar alltid pengar på alla andra än sig själv.

Vid fyra kom Linus och hämtade oss hos mormor sen drog vi till stugan för och städa den men direkt när vi hade kommit dit ringde de från Linus jobb och behövde hjälp genast, vi fick vända igen.

Jag hann precis sätta på Pippi till Linnéa och ge henne ett äpple så ringde Linus och sa att han var färdig på jobbet, så det var bara till och sticka igen.
Vi for upp till stugan och jag städade den, det var några fönster jag inte hann med o putsa men det kan jag ta på lördag.

Linnéa och Linus fiskade under tiden jag städade.
Sen fixade Linus fika till oss, kladdkaka med grädde:) Vi var rätt så trötta efter denna eftermiddagen/kvällen så det var dags för hemfärd och sängen.

omläggningen....

släpper ju hela tiden....jag har snart inget kvar här hemma att plåstra om med. Blir kanske en runda till distrikt igen då i o med att det ska sitta på tills imorgon sen förmiddag.
Idag vaknade jag och Linnéa halv tio...sååå gött:)
Linnéa kom till vår säng inatt men det gör inget huvudsaken för min del är att hon kan somna i sin egen säng:)
Ringde dagis med imorse och sa att Linnéa inte kommer och de tyckte det va klokt av oss:)

Ska snart bänka mig framför "Våra bästa år" har inte sett det på hur många veckor om helst (men jag har inte missat mycket, jag vet det)
Fint väder idag med, verkar det som nu i alla fall. Får ta en runda till the store idag med, usch det börjar tryta i plånkan nu hos mig.
Ska ta en tur till mormor med tänkte jag, hon ville titta i jotex lite efter nya köksgardiner:)

Hörs senare

Duktiga Linnéa

Jag bad Linnéa lägga sig i sin egen säng inatt, jag gav henne en bunte olika böcker, tände lite myspys lampor och satte på en cd skiva med gonatt visor på. Jag gick och plockade lite i lägenheten då och då ropade hon "mamma" med en väldigt hjälplös röst men det räckte att jag sa "mamma kommer snart" ett par gånger, efter en stund tyckte jag det var ovanligt tyst så jag kikade in i rummet och där låg hon och sov med en bok över ansiktet:) Min lilla prinsessa klarade att somna utan mamsen, så duktig hon är<3

Får se om det blir något dagis för hennes del imorgon, hon har en sån 8-11 tur, men i o med att omläggningen på hennes hand inte vill sitta kvar tycker jag att det är lite onödigt och utsätta hennes hand för en massa smuts (i o med att de e ute o leker i sanden).

Har storstädat lägenheten idag med, känner mig lite tröttis nu, ska nog kila till sängen och värma upp den tills Linus kommer hem:)

Natti natti

Linnéas hand

Imorse lämnade jag och Linus Linnéa till Annika för att Linus skulle till intersport och kolla efter ett par nya skor. När vi väl kom till intersport orkade han inte vänta på och få hjälp, det var bara en personal i hela affären och rätt så mycket kunder som ville ha hjälp. Vi gick in en runda på Netto istäLinnllet och handlade lite till Linus kalas på lördag, sen tog vi maxi med när vi ändå höll på, så nu är nästan allt färdighandlat.
Vi hämtade Linnéa och sen körde vi upp med alla varorna till stugan.

Jag hade ring till BVC med under tiden vi handlade och fick en tid för och visa upp Linnéas hand. Linnéa brände sina händer på en kamin i lördags när hon var med faster i deras stuga. Vi tyckte att det läkte fint men inatt hade det varats och det var rött omkring (bara på ena handen).
Så det blev till och laga en kvick middag sen gick vi ner till vårdcentralen. Vi fick träffa en sjuksköterska först men hon ville gärna att Linnéas läkare skulle ta en snabbtitt på den med, han sa att det räckte med ett upplösande förband och en stötdämpande omläggning. Det ska sitta på tills på fredag och har det inte blivit bättre, ska vi ringa igen för då ska de troligtvis sätta in antibiotika (det hoppas vi att de slipper).

På vägen hem somnade Linnéa i vagnen så jag tog en runda på apoteket och köpte lite salvor till henne och även solskyddsfaktor nr 50 (inte illa), men de små barnen behöver det.

Nu i eftermiddag har jag och Linnéa bara myst:)ska nog fortsätta med det nu:)

Fick höra att allt hade gått bra med min älskade syster Rebecca med och jag blev så glad över det. Vilken lättnad när jag fick veta att hon hade vaknat och att hon mådde bra:)Min lilla lillasyster:)älskar verkligen henne.

Bilder på min påskkäring


Visst är min påskkäring söt??:) i alla fall tycker jag det<3

älskade syster

Idag ligger min älskade lillasyster på operationsbordet. Jag känner mig hjälplös när jag inte är med henne. Jag tänker på henne hela tiden. Jag är så orolig fast jag vet att det kommer gå jättebra. Jag hoppas på att resultatet blir bra med för hennes skull. Jag önskar jag vore hos henne så jag kunde stötta henne genom detta. Jag hoppas att hon vet att jag tänker på henne och att jag älskar henne. Min ängel, min syster.<3



Stugan

Idag vaknade Linnéa redan halv åtta, men det var inte mycket och göra åt det var bara till och hålla sig vaken. Efter frukosten körde vi alla tre till Fia och Jonas stuga som vi ska ha på lördag då vi ska fira Linus 25 års dag:) Vi kollade lite vad vi behövde ta med, Linnéa sprang och lekte på tomten:) stugan ligger verkligen perfekt, precis vid sjön:)
Sen tog vi en tur till Willys och handlade lite mat till idag (stuvade makaroner, köttbullar och grönsaker).
Vi smet in en sväng på nya intersport med, min premiär kan jag säga:)Det blev en keps till Linnéa (puma) den gillade hon.
Linus ringde till mamma Annika sen och frågade om hon kunde passa Linnéa en stund imorgon så vi kan prova ut lite nya löpar skor på intersport, det går inte och ha med vår lilla hulligan då:)

Nu tvättar jag, det absolut roligaste i världen:)men jag ser det positivt Linus!!jag får rena kläder:)puss på dig älskling.

Micka: jo klart jag kan byta en glödlampa, men för det första är den väldigt högt upp och jag en typ dvärg, sen e det en komplicerad plafond:)

Puss kram till alla som orkar läsa om mitt otroligt intressansta liv:)

vilket påskkalas

                                                                            Hej på er mina kära läsare:)
Min dag igår innehöll mycket av det goda här i livet:) Först ringde klockan tjugo i sex på morgonen och det var dags för jobb, allt flöt på himla bra på jobbet, har en sån underbar arbetskamrat som heter Ulrika:)

Efter jobbet körde jag hem snabbt som attan och bytte till löparkläder, sen blev det en joggingrunda på halenslingan, och vet ni vad!?jag förbättrade min tid med tre minuter:)från 20 min till 17:)Härligt med framsteg.

Sen var det "bonnagas" hem och in i duschen för att sen köra hem till svärmor, kom minsann prick kl tre, inte illa pinkat av mig:) Vi var alla ditbjudna för att barnen skulle leta påskgodis:) Det var jag, Linus, Linnéa, Alex, Liam, Tobbe, Anders, Fia, Jonas, Gabbe, Ellen, Axel, Morfar och Mormor:) Vi grillade korv och hade det mysigt. Sen fick vi lite kaffe med en fin bakelse svärmor hade fixat ihop:) Det bästa med allt var att vi kunde sitta ute hela tiden, det var ju ett sånt underbart väder.


Fin dag va?mys och mys


back from....

work. Tyst det är i husen...tyyyst iiii huuuusen, tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp:)
Sitter i min ensamhet och dricker en kall öl och käkar lite påskgodis *mumsigt*
Vi fick lite smörgårstårta på jobbet ikväll så jag orkar inte käka mer räkor och ägg ikväll som jag hade planerat. Men med tanke på allt godis jag äter idag får det bli två kanske till o med tre varv på slingan imorgon.
Har fått lite sms från Linus med emellanåt, det är trevligt att han tänker på mig:)De har roligt ikväll, allt har lyckats hittills och det är roligt och höra.
Har fått sms från Fia med och allt har gått så bra med Linnéa med:)De sover som stockar jämte Fia nu skrev hon för en stund sen:)Då kan jag somna lugnt inatt:)
En sak som e sååå typiskt är att glödlampan i sovrummet small nu ikväll när jag skulle tända den, det är bara för att Linus inte är hemma och kan byta den till mig...sååå typiskt.
jaja nu ska jag lägga mig i sängen och se om det finns något vettigt på teven.

Glad påsk och go natt

Stugan

Nu har jag varit och lämnat lilla älsklingen hos sin faster. Linnéa var lite reserverad i början men efter en liten stund sprang hon och lekte med sina kusiner och jag såg verkligen att hon hade det bra:)Kändes skönt och lämna henne där nu när hon var så glad lilltjejen:)
Man får tacka svärmor med som visade mig vägen dit:)
Måste bara påpeka att det finns sånna otroligt sura människor på vår planet...vi fick möte på en jäääätte smal väg, gick inte o mötas två stora bilar så efter många om och men började mötande bil att backa. När vi sen försökte tacka honom fick man bara en SUR MIN!!!!va fan allvarligt talat har de inget annat för sig än att slösa negativ energi på sådana småsaker här i livet!!Bittra gubbe säger jag bara. Nu fick jag det ur mig.

Tog en joggingtur på halenslingan med efter att jag hade lämnat Linnéa, det var sååå skönt. Stötte på en kvinna som hade ramlat pga att en hund sprang utan koppel, hunden hade korsat vägen precis framför hennes fötter så hon trillade och slog upp knät på en trädrot...*ajajaja* Jag tycker att man kan hålla hundarna i koppel på en motionsslinga!!!

Nu käkar jag lite laxfilé med kokta grönsaker och creme fraiche *mums*

påsk skinka


Denna bilden dök upp när jag sökte på påskrelaterade bilder på google
Det fanns en text till bilden med som löd något i stil med "man får väl äta skinka till påsk med?"

Helt sjukt!!

Påsk

Ja då är det Påskafton minsann.

Idag åkte Linus till Hässleholm, de skulle på EC fest. Jag hoppas att de får det roligt verkligen. Det är ju fint väder med som tur är:)
I och med att jag ska jobba ikväll och även imorgon bitti så får jag lämna Linnéa hos faster Fia, det kommer Linnéa tycka är hur roligt som helst för att då kan hon leka med sina kusiner Gabriel, Ellen och Axel hur mycket hon vill:) De ska vara uppe i deras stuga med så det blir perfekt verkligen. Känns tryggt och lämna henne där:)
Min svärmor ska guida mig till stugan (för er som känner mig vet ju att mitt lokalsinne är =0) Sen efter det blir det en joggingtur på halen slingan tänkte jag, det ligger inte så långt därifrån.
Lägenheten är helt tom när jag kommer hem ikväll, kommer kännas lite konstigt faktiskt, men jag tänkte frossa i lite räkor och lite ägg *mums*

Kommer sakna mina älsklingar:)

Så skönt väder....

och jag ska jobba ikväll:(...när det är så här fint väder skulle man inte jobba, då skulle man vara ute hela dagen och bara göra saker man tycker om:)
Jag har precis kommit hem från en helt underbar skogspromenad i halen, jag gick slingan två varv idag i o med att jag inte joggade idag, det var verkligen jätteskönt kan jag säga.
Linnéa och Linus är i Jämshög hos Annika och gräver och har sig i trädgården.

Ja då går jag på mitt fyradagars pass nu ikväll (har extradag idag), men det blir goa pengar det är ju storhelg:)
money, money, money must be funny, in a rich girls life:)

ännu större släkt

Släkten har blivit ännu större nu fast på andra sidan:(förra gången var det på pappas sida denna gången är det på mammas sida.
Min kusin Jani Wallin har blivit pappa för första gången till en jättesöt liten Clara:)liten och svarthårig:)så sööt så:)
Grattis!!


min prinsessa

jag och min älskade tjej i skogen

Joggat

Hej på er!
så här har min dag sett ut:
jag och Linnéa vaknade ca kvart över nio så det blev och käka frukost direkt:)vi var hungriga efter en lång natt utan mat:)
Sen gjorde jag iordning Linnéa till påskkärring (bara sjal och lite smink) sen körde vi till maxi. Det ryktades att alla utklädda barn skulle få ett varsitt påskägg med godis:) När vi gick därinne på maxi så kom det plötsligt fram en dam till oss med ett litet ägg till Linnéa och må tro hon blev glad:)

Sen blev det en liten runda hem till mormor med (Linnéa ville ju visa henne med) och även där fick Linnéa ett påskägg:)
Vi blev kvar där ett tag, morbror KP kom förbi en sväng och sen kom även morbror Julle med sina barn Ebba och Emil förbi:)Så idag har man träffat många in da family:)
Jag passade på och putsa mormors sovrums-köks fönster med idag när solen inte stod på där.

Vi fyra begav vi oss hemåt och då kom även Linus hem från jobbet. Han och Linnéa drog till Jämshög och jag körde till halens camping. Började med och gå lite försiktigt en bra bit sen började jag jogga lite lätt. Hade det inte varit för att jag var så rädd för och få ont i benhinnorna igen hade jag kunnat jogga mkt längre i sträck än vad jag tillåter mig själv att göra just nu. Känns faktiskt lite i höger benet nu, får väl smörja med tigerbalsam och se om det hjälper. Tror ev att jag behöver ett stöd på knät när jag springer, det började kännas där, men de kostar väl skjortan kan jag tro.
Ska passa på och duscha nu när jag är hemma själv, för sen kommer busarna och då blir det ingen lugn stund:)

Underbart väder idag!!

Påskfest

Hej
idag har Linnéa vari på påskfest på dagis. Det började halv tio och vi kom dit lite innan halv tio ändå lyckades Linnéa missa påskkärringen som gick från avdelning till avdelning...lite dåligt i min mening, men men inget jag kan göra åt nu. Linnéa var så fin i alla fall, jag fick minsann på henne förklädet och sjalen jag hade köpt åt henne:) lite svarta prickar fick hon med i ansiktet (bild kommer senare). De åt glass och fick lite godis på dagis så det var Linnéas "frosse" dag:)

Medans Linnéa var på dagis gick jag på maxi och lite på lindex och det var då jag fick en hemsk "aha" upplevelse, jag stod där i omklädningsrummet omringad av dessa fruktansvärda speglarna och de hemska lysrören i taket, "vad har hänt med mina överarmar?"...."var tog mina fina normala överarmar vägen?"....ja inte blev det med provande av kläder inte.

Vi hade stormöte på jobbet idag så jag fick lämna Linnéa hos faster och lillkusinen tills Linus kunde hämta henne. Mötet började halv två i medborgarhuset denna gången. Bara för att vi alla var samlade (bergfast, soldalen, hemtjänsten och alla ssk) det handlade om kvinnors hälsa. Det var mkt intressant må jag säga, tror bestämt att föreläsaren heter Marianne Valentin (eller nått) och hon hade mkt vettigt och säga. Mkt om positivt tänkande och att få ett så bra liv som möjligt vi har ju bara ett. Ett liv fullt av energi!!

Har varit och hämtat mina nya glasögon med:)blev jättenöjd med dem verkligen:)nice nice.

har precis kommit hem efter en lång lång promenad medans slöfockarna här hemma bara sitter hemma och jäser, jag får alltid ut och gå själv, rätt trist men så är det. Måste ju ta tag i mitt fysiska liv och mina överarmar:)

jaja jobb i påsk...hörs syns!?


Linnéa hos faster

Linnéa fick minsann vara hos faster längre än väntat igår. Vi trodde att Linus skulle vara hemma från jobbet på eftermiddagen men det visade sig att jag fick hämta Linnéa hos faster istället, jag slutade åtta igår så jag hann före. Linus var inte hemma förren närmare tio på kvällen, stackaren.
Men nu e det nya tag, ny vecka, nya uppgifter....

Ekohallen

ja igår fick Linus ett infall om att vi skulle dra till ekohallen...kl var ungefär halv fem när vi kom hemifrån och ekohallen stänger kl sex:)
Jag körde ner så jag låg lite extra på gasen:)

Vi roffade åt oss lite roliga saker bla en inomhus-rutchkana till Linnéa, ett inomhustält fick hon med:)Sen köpte jag en rockring till mig själv (äntligen hittade jag det) och lite andra nödvändigheter. Linus köpte lite till huset.
Men det var trevligt med en liten impulsgrej sådär:)

Idag jobbar Linus och jag ska med jobba så jag får lämna Linnéa hos faster några timmar idag, det tycker Linnéa bara ska bli roligt:)

Släkten

Släkten har utökats!!!
Min kusin Henrik har blivit pappa:)
Henrik och Jessica har fått sig en babygirl:)
ska nog heta Gloria om jag har fattat det rätt:)
Så underbart verkligen.
De små barnen är så oskuldsfulla och så otroligt mysiga:)



Mormor

Efter att Rebecca hade åkt, kollade jag, Linneá och mormor på Glamour *as allways*. Sen ringde jag Linus och frågade honom om han kunde ha Linnéa medans jag körde mormor till affären, vilket gick bra:) Så mot affären var det.
Vi gick i lugn och ro *vilket mormor behöver*, och jag hjälpte henne med att välja ut blommor till sitt vardagsrum. Sen blev det lite annat krims krams:) Jag hittade fjädrar med och lite gräs frön med:)
När vi kom hem till mormor, hjälpte jag henne med och sätta blommorna på plats och hon blev jättenöjd verkligen:)Vilket kändes fantastiskt bra:)
Vi bestämde att jag skulle komma med jotex katalogen någon dag med så hon kan titta ut nya köks gardiner:)Det kan hon gott unna sig lilla mormor. Mormor är verkligen min stora stöttpelare här i livet. Jag skulle inte klara mig utan henne, jag pratar om allt med henne. Älskar verkligen henne så mycket!!!Därför vill jag finnas till hands för henne så mycket jag bara kan!

När jag kom hem senare på kvällen började jag påskpynta, två vaser med ris och fjädrar blev det:)grannt det.
Sen kallade sängen på mig...Carro ZZzzzzz:)

Rebecca

Hej
Först och främst tack Angelica och Emelie för att ni tycker att min bloggsida duger:)

Ja vad hände igår?!
Jag och Linnéa gick ner mot byn för och möta upp Rebecca som kom hit en runda igår. Vi gick in en sväng på netto först för och se om vi kunde hitta något intressant, jag köpte påsk kläder till Linneá som hon ska ha på påskfesten på dagis på onsdag:)
Vi bestämde oss för och käka något, så vi gick mot maxi:)
Där blev det att vi åt spättafilé, stekt potatis och remouladsås *mums*:)
Sen tog vi en fika efteråt med, jag tog en kopp kaffe och en chokladboll.

Efter det gick vi en runda till Lidl och tittade lite och där hittade jag påsk smink till Linnéa:)och lite kycklingar med.
Sen gick vi en snabb runda in på Willys med, ville ha tag i fjädrar, men där fanss inga fina så vi begav oss hemåt.
Väl hemma bytte vi vagn mot bil och körde till frissan, Rebecca skulle klippa sig.
Såklart så gjorde Linneá nummer två hos frissan så jag och Linneá körde hem till mormor och bytte sen var det dags och hämta Rebecca igen *jättefin blev hon* I o med att Rebecca skulle bli hämtad av sin pappa typ tjugo minter efter så körde vi hem till mormor igen:)



trist sida

har en sån trist blogg sida, alla andra har personliga sidor och jag som inte är något datafreak får nöja mig med de som finns på blogg sidan....triiist

Linnéa sjukis

Hej igen
Idag har vi väl haft en rätt händelserik dag tycker jag. Det började med att jag och Linnéa åt frukost ute på balkongen, det var så varmt och skönt där. Sen bestämde vi oss för att cykla ner till maxi hela familjen och kolla efter skor till lilltjejen. Vi hittade tre par till henne (det var "ta-tre-betala-för-två"), hon tyckte dock att det var lite långtråkigt och prova skorna men det gick:)Sen cyklade vi hemåt.
Jag och Linnéa började på maten vi skulle ha idag, hemmagjord pizza:)Linus körde till jobbet.
Efter maten var det dags för lite skönhetssömn för oss båda:)Jag satte mig i fåtöljen och Linnéa lade sig på mig sen somnade vi.

När vi vaknade tog vi lite mellanmål och Linnéa började ojja sig för öronen, inte bra.
I alla fall så cyklade vi hem till mormor, vi fikade lite och sen kollade vi såklart på Glamour:)
Linnéa började mer och mer ojja sig för öronen.
Sen städade jag åt mormor, drog ut alla mattorna och rubbet.
Fixade hennes tvättmaskin med som hon har haft problem med:)
Efter att jag var klar med städningen kände jag att Linnéa hade feber, så vi cyklade hemåt. Väl hemma tog jag tempen på Linnéa och hon hade 39,7 så jag hällde i henne lite Ipren och hoppas på att det hjälper så hon kan sova inatt. Är hon fortfarande sjuk imorgon ringer jag till vårdcentralen.
Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling:)

Ps:du som kommenterade mitt inlägg om nattning var anonym...vem är du?

Vilse

Hej
jag ska minsann berätta om mina och Linnéas bravader i förrgår, efter dagis tänkte jag i o med det fina vårvädret att vi skulle gå halenslingan (den korta varianten).  Så vi körde dit och började traska på (Linnéa gick med, ingen vagn med oss), Linnéa var så duktig så. Efter halva rundan ungefär börjar skyltarna upphöra så jag bara följer stigen så som jag tror den ska vara, ja asså efter ca en timme börjar jag f-n undra vart vi har hamnat och Linnéa börjar bli otålig (förståligt). Jag ser att vi går längs med sjön, vilket man INTE gör på den korta rundan, jag var vilse!!!!!Till slut fick jag bära Linnéa den sista biten o det va kämpigt, 14 kg extra att bära på. Till slut såg jag ljuset i tunneln:)min fiat stod där o blänkte så fint, jag hade hittat!!!
Det var en jobbig eftermiddag, vi köpte oss en varsin glass o tröstade oss med det.

typiskt mig och förvilla mig

RSS 2.0