ont i ryggen

kunde fan inte somna inatt...hade så piss ont i ryggen asså...kunde inte ligga på nått enda håll....blev till o ge vika för en alvedon i alla fall...blev dock inte bättre föräns fram mot morgonen.
Linnéa har hållt mig vaken mkt inatt med hon har velat ha muggen med vatten och sen täcket. Hon har druckit tre muggar vatten inatt!Bra att hon orkar dricka...igrå kväll hade hon 40.8 graders feber...det e helt sjukt!!Men fortsätter febern idag får linus ringa till jouren och eventuellt åka in med henne...tre dagar säger de är normalt med 40 graders feber men inte mer.
Jag själv ska jobba ikväll...får se hur det går med min söndertrasiga rygg...känner att det e dags för en tablett igen:(

Linnéa ligger fortfarande o sussar...det e inte vanligt att hon ligger såhär länge. Men jag tänker inte väcka henne...det e bättre att hon får sova ut ordentligt!Min perfekta lilla unge:)

tvättstugan!!

äntligen tvättat färdigt...så löjligt egentligen....först nu har det kommit upp en ordningslapp på hur tvättstugan ska skötas...typ töm soporna efter er..sopa o moppa golven både i tvättstugan o i foajen!?hallo...man tar väl det nödvändigaste...inte fan ställer jag mig o stortädar hela jävla tvättstugan!!!!hinner fan knappt med mitt eget här hemma...de kan väl anställa en pengakåt jäkel till o städa tvättstugan tycker jag!
jag har annat o sköta.

ja då har man varit lite småirriterad över det med...hahaha vilken rolig typ man é.

Nea har visst fått tillbaka sin fördrömmade feber så jag får ta o ge henne lite alvedon nu!!

puss till mig..eller menar er:P

andas ut

ja det e verkligen vad jag gör...andas ut...det e ingen magsjuka Linnéa har:)det var bara en gång igår som tur var:)Det var av febern hon spydde.
För övrigt så är hon lite bättre nu ikväll...har haft feber hela dagen men nu har det lugnat ner sig. Linnéa och Linus ligger i sängen och kollar på nalle puh:)
Var med om en irriterande sak idag...tänker dock inte skriva vad som hände för jag pallar helt enkelt inte...men störigt var det i alla fall...jag har med varit i samma sits säkert över 100 gånger men ALDRIG klagat!!så e det med det....nu var det ur världen.

Nu tvättar jag så mkt jag kan....har blivit en del...usch finns det något tråkigare?!

Vi ska titta på huset på tisdag kl 13.00 istället:)så vi fick minsann en andra chans.
Annika hade köpt ett jättesött nattlinne till Linnéa nu för att hon e sjuk:)det var ett litet nattlinne som hörde till också som Linnéas docka kan ha:)så gulligt så!Tack Annika.

Ne back to the laundry

kisses

Linnéa sjuk

Lilltjejen är sjuk....började först med en vanlig förkylning som hon klart smittade mig med också...men inte Linus...konstigt nog. Hon har haft 40.4 graders feber idag stackarn...och alvedonen ville inte hjälpa heller. Senare ikväll låg Linus och Linnéa i soffan och kelade och rätt som det var kom det en jävla kaskad från Linnéas mun. Vi vet dock inte om det är kräksjukan men jobbigt för lilltjejen i alla fall. Känner själv att det är lite oroligt i magen och det har jag kännt hela dagen. Hoppas till de högre makterna att det INTE är kräksjukan!!!!!

uppföljning kommer.....

paketet

tjoho

efter mötet körde jag hem....jag o linus blev lite aggressiva mot varann så vi sket i husvisningen o linus körde till k-stad...jag körde o handlade blöjor till lilltjejen!
Nu har Linnéa precis kommit hem...hennes kära faster körde hem henne...tack alex!!

Hämtade mitt paket från ellos med...blev nöjd med badrumsmattorna o påslakansetet..



funkar ju inte

varför funkar inte bloggen när man har en del o skriva??

Förkyld+stormöte=ingen bra kombination

Hej

Igår var det 3 veckor sedan jag tog mitt sista bloss!!:)Går bättre än förväntat faktiskt.
Är förkyld som attan idag....hatar det!!Skulle egentligen varit ledig idag men det är stormöte på jobbet så måste pallra mig dit för de tre timmarna. Linnéa är med faster, farmor och Liam på ekohallen:)Min lilla sötnos.
Igår var Linnéa ledig från dagis...moster Becca var här hemma hos oss och passade Linnéa hela dagen. De tyckte nog både Linnéa och Becca om tror jag:)Allt hade i alla fall gått bra.

Efter mötet idag ska jag och Linus kolla på ett hus i holjekroken...ska bli intressant och se det i verklighet:)

Ne får väl ta och käka lite nu innan man ska köra fiat bilen till Lönsboda:)...(som by the way inte klarar och köra i femmans växel...jo det går i o för sig men på en hastighet av ca 60-70km/h)...får ha bonna gas i fyran för fan...kan jag inte bli miljonär så jag får köpa mig en lite finare bil som åtminstonde klarar femmans växel!!!

jaja drömma går ju:)
Puss

bra föreläsning

hej...

vilken bra föreläsning vi nyblivna "icke-rökare" hade igår. Föreläsaren heter Ulrika Dahl...helt fenomenal alltså. Det var riktigt länge sedan jag hörde på någon som har talang till och tala. Hon lyckades binda samman allt hon pratade om och gjorde sig verkligen förstådd och verkade förstå vår situation fast hon aldrig rökt själv.
Jag blev så jäkla inspirerad måste jag säga...det absolut positivaste hitills av alla mötena.
Hon ska tydligen leda stresskurser också har jag hört....det skulle jag lätt kunna gå på. Hon e fan min nye mentor:)

Annars känns mkt rätt piss....jag o linus har typ inte träffats på två dagar denna veckan pga att vi har jobbat så olika...och när vi väl träffas så bråkar vi!!Ja vi får se vart detta leder..

försöker få bukt med min ångest på egen hand...känner att det inte finns någon annan jag kan prata med riktigt och göra mig förstådd med...i så fall en shrink...men palla leta efter en o ta sig tid till det.

Den enda som lyser upp mitt liv nu är min älskade dotter!!

brist på annat


Ångest

Kan fan inte somna om kvällarna längre....har fått värsta dödsångesten igen...det var typ 100 år sedan jag hade det och nu är det tillbaka igen....har mina aningar om vad som har utlöst det...och för det HATAR jag "henne/honom"....fördärvat mer än halva mitt liv ändå!!!

Är rädd för att lägga mig i sängen...jag är rädd för att ens bara blunda....börjar bli rädd för mig själv.

Jag kommer väl bli en pillerknaprande gammal, gnällig kärring....och allt är "ditt" fel.


flytt

i fredags började flyttlassen...vi började med Alex och Anders grejer....eller inte jag precis..jag fick i uppgift att passa lillgossen...ett helt underbart jobb:)...när ANders och Linus körde och hämtade Tobbe på dagis och Alex körde och skulle hämta Annika somnade jag och Liam i sängen....han låg på min arm och sussade så gott....det var så mysigt:) Men lite annan nytta gjorde jag med...vi fick ju städa hela lägenheten...för det hade den förra hyresgästen INTE gjort...och det hade ändå gått igenom besiktningen.....ajjabajja olofströms hus!!
Alex och Anders bjöd på pizza sen på kvällen...det slank ju ner som vanligt:)fast jag tog en saftig sallad!
I lördags bar det av med Annikas flyttlass....då gjorde jag lite mer nytta och inte bara kela med småbarnen:) Jag rastade hundarna med hahah ne skämt och sido, jag hjälpte svärmor med lite allt möjligt. Vill hjälpa henne så mkt jag bara kan för hon har alltid ställt upp för en annan. Världens bästa svärmor!
Idag söndag har jag jobbat extra...dööhh jobbigt det va och stiga upp imorse....hade legat vaken en timme inatt hade så patteont i ryggen kunde inte ligga, sitta eller nått fick ge vika för en värktablett sen somnade jag tills alarmet ringde!!
Jaja väl på jobbet gick det ju...efter jobbet körde jag hem till svärmor....jag tog hundarna på långpromenad direkt så slapp hon det. Nu ska jag bara pumpa i mig energi sen ska jag upp till henne en runda igen!

hatar nätterna


Pulka

Hej..

jobbat morgon idag..segt som attan och stiga upp kl 05.30 ska jag säga...inte nog med att jag skulle upp ur sängen, stackars Linnéa skulle med upp...i o med dagis!
Såg att det snöade på som bara den när jag vaknade så jag väckte Linnéa genom att tala om för henne hur mkt snö det var...hon slog upp ögonen på momangen:)och hade ett glatt humör!Hoppas det snöar imorgon bitti med:P
Haft rökmöte idag med..alltid lite sporrande:)
Efter jobbet körde jag, Linus och Linnéa hem till Alexandra och åkte pulka i hennes trädgård, det gillade min tjej verkligen:)skrattade jättemkt...Tobias kom också ut och lekte med Linnéa..de två leker så fint ihop.
Kelade såklart med lillgossen med..som nu rullar runt hej vilt:)
Ett choklad om dagen kompenserar min kvälls cigg som var så GOD!!..snacka om att jag kommer gå upp i vikt nu....får försöka tampas med alla problemen samtidigt..

"jävla alkohol"


Promenad

Har varit ute i det fina vädret med Linnéa också...hon fick åka i vagnen..slocknade bums, fasen vad skönt och kunna lägga sig i en vagn och bara päsa medans en annan puttar en framåt:)
Vi bestämde med Linus att jag och Linnéa skulle gå upp till David och Emelies hus, Linus var redan där...ja det var lättare sagt än gjort...jag har ju inget lokalsinne för katten. Blev en del samtal till Linus innan jag kom rätt...usch!
Väl framme så visade David oss omkring på tomten och sen inomhus...ett mysigt hus med mkt potential:)
Jag vill också ha ett hus...gärna det radhuset som är ute på hemnet just nu i holjekroken...men vi äger ju redan ett hus...måste bli av med det först...också lättare sagt än gjort.
Såg också att typ alla passen på friskis och svettis jag ville gå på denna veckan var inställda...ahhh!!

Ne tillbaks till verkligheten ner i tvättstugan!

Duktiga jag

först svarade de inte på typ 100 samtal som jag ringde....men till sist fick jag tag i dem...och jag sa att det inte kunde vara rimligt och behöva betala den summan på så kort tid...konstigt nog höll hon med:)Helt chockad...och jag passade på att ändra så att jag betalar var månad istället för ett år i taget...
duktiga carro


fläsket

skönt det var och promenera igår kväll med familjen...lagom kallt och härligt. Röra på sitt fläsk skadar inte.
När vi kom hem glodde vi på Beck sååå bra var den:)åt lite popcorn till det:P

Idag ska jag skälla på folktandvården...ja fick en räkning av dem den 4/2...på 1320:- som ska vara betald idag 9/2....alltså fem dagar på mig....DET E F-N INTE NORMALT!!! e så trött på de som sitter högre upp de tror att de är något och att de kan göra hur f-n de vill utan att de ska bli konsekvenser av det...bytt ut alla i toppen!!!

Tänkte börja lite smått med träningen idag igen...friskis och svettis har ett medle pass idag som jag tänkte gå på...måste komma igång nu i o med att jag slutar röka med....man går ju upp ca 2-3 kg av bara det!!!usch..

i´ll be back


Kalaset

Hej

gårdagen gick jättebra!!Jag körde och handlade lite frallor och sen såklart blt och sydöstran (linnéas bilder var där i) medans Linus och Linnéa sov, när jag kom hem sjöng vi för linnéa och hon fick ett litet paket också:)
Sen åt vi en mysig frukost (trodde ja) men Linus satte sig och bredde ut tidningen över hela köksbordet, flyttade på mitt ljus jag hade tänt till Linnéa...så det va det myset de.
Sen städade jag undan lite här hemma. Efter det började jag på tårtorna...Linnéa hjälpte till, i alla fall med och smaka av jordgubbarna så det smakade okej:)Linus gjorde salladen.
Under tiden vi höll på och kocka oss i köket kom min syrra becca med:)det tyckte Linnéa om.
Linnéa blev trött så hon och linus gick o vilade en sväng. Jag och becca körde och hämtade mormor...och sen kom allt folket. Linnéa fick så mkt fina saker...helt sanslöst...så roligt för henne:) Min lilla två åring...kan inte fatta att tiden gått så fort. Älskar henne obeskrivligt mkt.

Idag har jag jobbat extradag..så nu har jag "bara" 16 dagar kvar detta året:)
Ska ut och gå en runda med linnéa och linus nu:)
Ha det!!

inför kalaset

Hej hej

Idag har jag jobbat sista dagen på detta passet...kändes gött:) Efter jobbet gick jag på ett rökavvänjningsmöte...känns bra o veta att andra har samma "problem" som en själv:)känner sig inte ensam.
Men har hållt uppe sen den 2/2 nu i alla fall , lite duktigt av mig:)
När jag kom hem fick jag köra till maxi direkt o handla det sista till Linnéas kalas som är imorgon...lite komiskt för jag skulle ha 12 dl mjölk till det receptet jag ska gå efter men köpte 12 liter mjölk....hahaha linus sa  såhär när jag kom hem o han började packa upp "vad ska vi med all mjölk till?"...haha hur man nu kan ta fel på 12 dl och 12 liter...jaja det e nog bara jag som kan det. Så nu får vi dricka mjölk som attan!
Har städat lite med o plockat ihop nödvändigheter. Skulle börja på tårtorna men kom på att jordgubbarna fortfarande var frösna..ahhhhhh men det har nog tinat färdigt snart.
Sen vid halv tio ska vi hämta min svärmor så hon ska hjälpa mig med och göra pajdegen...jag o deg går inte ihop för fem öre:)

Nehe får väl ta o se om jordgubbarna är tinade nu..

Puss

första jobbdagen utan en cigg:(

hej
har haft en häktisk dag redan...gick upp vid nio o fixade frukost till mig o nea sen fick hon för sig att hon skulle duscha bara för att linus gjorde det...så in i duschen med henne:)
Sen plockade jag lite o hade mig...sen körde lnus och lämnade nea på dagis:)
Jag körde till maxi o handlade rätt mkt till neas kalas (tyckte jag) men såg när jag kom hem att det skulle handlas minst lika mkt till.
Började tvätta sen...tvätthögen var upp i taket ungefär:)
Städade med dammade och dammsög överallt...man måste vara nitisk om man ska hålla sig ifrån de där cancerpinnarna.
Ska jobba ikväll med...första kvällen utan en cigg på jobbet...men det ska gå det med...får hoppas att pensionärerna är extra milda idag bara:)

Nehe ner i tvättstugan en runda till innan man ska köra till jobbet

puss till er

Första dagen

jaha då var det igång nu då...började med att jag klev upp ur sängen imorse...tog en dusch sen slängde jag på det första plåstret på ryggen....behövde inga sugtabletter förens Linus började gorma på mig...då fick jag stoppa in en i munnen...men röksuget försvann rätt snabbt.
Sen var jag och lämnade Linnéa hos Alex och Liam....lilltjejen fick vara där idag medans jag körde en vända till Lönsboda på rökavvänjningsmötet. Känns fruktansvärt bra att vi är en grupp som slutar...känns lättare då på något vis:)
Sen blev det till och köra och hämta lilltjejen igen...fast vi körde inte hem direkt vi stannade lite så jag fick gosa med grabben:)
Efter nån timme körde jag och Linnéa hem igen och lagade lite käk....fick ta en liten sugtablett efter maten:)Köpte ett choklad idag med att ta till om det blir för jobbigt...minimorötter med:)

Igår var jag och Linnéa på blt och sydöstran och la in bild på linnéa i o med att hon fyller år på lördag:)Hoppas det blir bra!

Ne nu ska jag gå o ta mig en chokladbit!!

Kram till er alla

shoppat lite idag

hejsan!

idag när vi alla hade stigit upp ur varma sängen frågade Linus om vi skulle köra till Ikea..."javisst" sa jag....såklart:)
Vi fixade barnvakt...och innan vi körde mot Älmhult fick jag kela lite med lille Liam med:)
Fy f-n vad folk det var på Ikea...usch så töligt med så mkt folk, får ont i skallen asså. men vi tog oss igenom hela affären:)fick med oss speglar, haklappar, blommor, krukor...ja tror det va allt..kommer inte på mer i alla fall. Men blir ju så shopping galen av och gå där...tänk om man hade haft mer pengar tänker jag då!
Efter ikea körde vi hem till micka och fidde och hämtade två nattduksbord:)blev jättebra med dem Micka:)
Sen hämtade vi lilla tjejen hos farmor...sen kom Liam och c/o dit med så jag fick kela lite till:)får inte nog.

Igår var emelie och david här en runda...vi satt mest och snackade lite om allt möjligt! De har ju fått sitt hus idag med...ska bli spännande och se hur de ser ut:)

Har precis kollat på Beck....fy f-n för alla kvinnomisshandlare säger jag bara....

På tisdag gäller det...då ska vi bli rökfria...


RSS 2.0