anden

innan jag skriver något mer om våran semester känner jag att jag behöver spy galla....
har plågats av samtal, dock obesvarade sådana, men bara namnet på displayen får mig att må...obeskrivligt dåligt.
Hela dagen igår fanns det i mina tankar...gnagde i mig...skar i mig.
Det har gått för lång tid för att jag bara ska svara och lyssna snällt....mina sår är inte läkta ännu...de blöder fortfarande, inte lika mkt som förut men visst blöder det, ibland känns det som om blodet har koagulerat för ett tag men sen kommer ett samtal och då är det kört igen.
Varför kan jag inte bara få vara...i detta nya liv som jag nu har lyckats skapa åt mig själv....jag orkar inte gå tillbaka, inte en gång till, snälla!!!

Är så tacksam för att jag har Linnéa min älskade dotter...hon gör mig hel, hon fyller mitt hjärta med obeskrivlig kärlek, jag skulle verkligen vilja ha ett barn till och dela all min kärlek till, vi får se vad framtiden bär av.
All kärlek till dig min älskade dotter som gör att vardagen är mkt lättare och gå igenom!!!


Europe:):)

Europe:D

onsdagen innan vi åkte till Öland var Europe i Karlshamn på Östersjöfestivalen.
Dit skulle såklart jag och min vän Micka...uppväxta med Europe så var detta inget vi kunde missa!:)
Visst hade jag hört på omvägar innan att de inte skulle vara så rockiga  längre men så kände inte jag!!:)

Mickas karl körde oss till Karlshamn, vi gick runt ett tag sen hittade vi en lämplig plats för och pimpla lite vin:)vi pratade länge och väl om allt möjligt....sen insåg vi att klockan närmade sig nio eller var det tio?!haha minns inte men hur som haver så gick vi till området där europe skulle spela, några förband var i full fart med och underhålla och folket var glada i hågen.
Jag och Micka gick o beställde lite dricka sen sökte vi efter en ledig bänk men förgäves...sen hörde vi en manlig röst som tjoade att vi kunde sitta hos dom:)det gjorde vi gärna...inte ville man stå upp heller:)
Vi satt och snackade med de andra kring bordet...mycket trevligt!
Sen hörde vi att Europe satte igång och vi trängde oss genast in i folkmassan...slutade med att vi stod längst fram och diggade järnet:)
efter ett par låtar så fick jag för mig att jag kände igen tjejen som stod framför mig...leopardklackar och allmännt bra klädd...jag sa det till micka och hon insisterade på att ja skulle fråga om hon kom från karlshamn. Till sist tog jag mod till mig och knackade henne på axeln och frågade...hon svarade att hon var från karlshamn...då gick mina misstankar i kras. Jag trodde nämnligen att hon var en av Maria Montazamis döttrar:):)...roligt värre...

Efter en helt fantastisk konsert...(värt varenda ÖREEEEE) en underbar upplevelse....gick vi mot macken där min guuube skulle hämta oss, med sig i bilen hade han även Linnéa och mickas guuube fidde.
Vi körde hemåt och märkte att allt lyse på bilen försvagades allt mer...till sist vågade inte micka åka med mer så vi släppte av henne vid en parkeringsficka så länge. Innan vi ens var hemma dog bilen heelt och vi var i NÖÖÖD...som tur var så kom linus syrra alex och hämtade oss så vi kom hem och så att fidde kunde köra och hämta upp micka igen:)
Ja det var en mkt händelserik kväll/natt men faaaasen vad trevligt vi hade.

Dagen efter hjälpte fidde linus med o få hem min bil, sen åkte linus till fidde för o hjälpa honom med ett tak, jag och Linnéa åkte med dit lite senare..då grillade vi lite och åt gott:)
Jag och micka spelade badminton på ängen medans gubbarna arbetade, linnéa sparkade på en fotboll:)
Hade en vääldigt trevlig torsdag eftermiddag med<3


ÖLAND!

Hej på er...ursäkta uppbrottet men semestern har fått mig glömma min blogg:)

På sätt och vis har det varit skönt och inte vara så bunden vid datorn men samtidigt är det bra med min blogg för där skriver jag AV mig:)

Tänkte i alla fall skriva lite om våran semester på Öland Böda sand.
"Det regnar aldrig på Öland" fick jag höra av alla möjliga innan vi skulle åka....ja vi skulle få erfara att det visst regnar på öland och när det gör det så kommer det hiskeligt med mängder...rättare sagt 140 mm regn på en och samma dag!!helt sjuukt.
Vi var blötta och allt vi hade var fuktigt, ingen elplats hade vi heller så värmefläkt var inte på frågan, hade det inte varit för att Linus pappa och Carola bodde i sin husvagn där hade vi åkt hem tidigare. Där kunde vi värma till oss lite innan vi skulle gå och lägga oss i fuktiga tältet.
Dock kom vi undan lindrigt, andra hade hur mkt vatten som helst i sina tält och husvagnarna hade fullt med vatten i sina förtält, receptionen fick stänga av vissa platser som var dränkta i vatten.

Regnet som bara öste ner fick mig o linus att investera i ett par regndressar vilket var väl behövligt.
Andra dagen på Öland då det fortfarande regnade körde vi till Kalmar till Leos lekland så Linnéa fick leka av sig, vi hade såå roligt alla tre, åtminstonde var vi torra:)

Dag nummer tre körde vi till borgholm till en simhall, alla hade tydligen samma tanke "vilket skitväder vi drar till simhallen" vi fick köa en timme innan vi kom in. Linus och Linnéa badade medans jag löse korsord:)
Efter badet gic vi mot bilen pch upptäckte en p bot 400 riksdaler...och regnet öste ner!!!mitt tålamod sattes verkligen på prov.
Efter borgholm körde vi till fyren eric, vilken storm det var, vågorna var 2 m höga minst, det va intressant o se på.

Måndagen kom och vi skulle åka hem men det var ju uppehåll för en gångs skull så vi bestämde oss för o stanna två nätter till.
Tisdagen låg vi på stranden:):)hur göttigt som helst. Linnéa fick två getingstick den dagen, en fästing hade hon på halsen med, men vädret var i alla fall kanon:)
På kvällen gick vi till scenen och tittade på micke syds band, de var verkligen skiit bra:)
Linnéa drog ner mina byxor med mitt under konserten så de bakom mig fick verkligen sig ett gott skratt:)Jag bjuder på den.
Onsdagen kom och våran semester var sluut och hemåt körde vi!
Tack Micke och Carola som gjorde vistelsen på böda mer uthärdig!!

Kram











RSS 2.0