stressad

till max.....har jobbat dagen idag...var inte hemma fören strax efter tre, satte igång med maten direkt o under tiden maten skötte sig plockade ja bland påsar o kartonger. Efter maten plockade ja lite till, sen körde ja till lgh o försökte få med mig så mkt som möjligt på så kort tid som möjligt, hade ett riktigt tryck över bröstet ett tag, trodde ja skulle dimpa i golvet.
Nu sitter ja o v'ntar på att linus ska komma tillbaka så att ja kan köra upp till lgh igen o röja, måste ju grundstöda skiten idag med, de e besiktniing imorgon bitti!!!!!har ALDRIG varit så här stressad någongång!!!

shit vad länge sen

ja skrev här....
har verkligen varit super upptagen nu ett tag....vi har förberett huset för inflyttning, o det har inneburit sena kvällar/nätter. ´Min kära sambo har varit i huset till två tre om nätterna o kämpat fast han har jobbat. Vi har verkligen legat i kan man säga. Helt möra i våra kroppar nu.....ska bli så skönt när detta är ööööver.
Ska jobba imorgon fast känner att jag skulle behöva vara hemma mer nu när vi e mitt i flytten, men ´vill ine ta ut för många sem dagar.
Ikväll är min älskling på klassträff (10 år sedan han slutade årskurs nio), det kunde han behöva efter allt slit i huset.

ska ta o krypa ner till sängs nu så jag hinner få lite sömn innan mobilen ringer!!


äntligen

är våra nya fönster komna o insatta:)är som ett helt annat hus när man går inne o tittar. Det lyfter upp hela huset:)Det var verkligen ett trevligt mms man fick vid morgonkaffet på jobbet idag:)

Linnéa har varit hos läkaren idag med sin pappa. Hon har en spräckt trumhinna så hon har nu fått penicillin insatt i fem dagar, får hoppas det släpper på henne sen. Lilltjejen<3


snöblandat regn

ja det e just det som faller från himlen idag.....inge vidare kan jag tala om. Ingen sol framme idag inte:(
Jag och Linnéa gick ut och promenerade i alla fall...lite blött men det fick gå. Måste börja promenera regelbundet igen nu när man äntligen kan ut o gå, va inte det lättaste när det låg hur mkt snö osm helst på gatorna. Nu är det andra bullar som gäller framöver.
När älskling kommer hem från jobbet ska vi köra en runda till huset i Jämshög och mäta lite o så. Sen ska han på hockey....så vi hinner inte med allt för mkt idag, men så e det ibland,

Ne nu ska jag se vad lilltjejen håller på med:)
mys o puss


RSS 2.0