fin musik i mina öron

Sååå grym e hon!!!

Apoteket...

hej hej

igår var jag i Lönsboda igen på möte...känns som om jag bor där denna veckan. Linnéa var hos Alexandra igen...tack för att du är så snäll!!!=)
Efter mötet körde jag hem till min svärmor där Linus hade lämnat Linnéa efter att han hämtat henne hos Alexandra. Linus och David skulle iväg någonstans.
Jag blev kvar os svärmor ett bra tag...längesedan jag träffade henne kändes det som.
Idag har jag lämnat Linnéa på dagis kl 11...sen körde jag till apoteket för och ladda upp till vårt rökstoppsdatum den 3/2 jag köpte plåster och sugtabletter....men jisses vad sjukt dyrt de va....men jag vet ju att det blir billigare i slutändan men ändå...nu ska det fan lyckas med när de kostar.

Idag ska jag gå på mitt tre dagars pass på jobbet....hoppas det e något lugnare där nu.

Kram

Rökavänjning

Hej

Idag har linnéa haft stort tålamod med mig eftersom att jag tog med henne till två klädbutiker och provade en massa byxor innan jag hittade et par jag kunde nöja mig med:)
Efter shoppingen lämnade jag Linnéa hos Alexandra och Liam, de skulle passa henne. Jag var på rökavänjningsmöte idag...vårt andra möte...så nu närmar sig rökstoppsdatumet...vilket är den 3 februari...känner mig jättenervös inför detta.
Efter mötet körde jag till Mikaelas lägenhet för jag hade lovat henne och hjälpa henne lite grann. Vi fick faktiskt rätt mkt gjort, men herregud vilken klädsamlare till vän man har:)blev en del kassar som ska skänkas bort:)
Sen bjöd micka mig på pizza med, det är aldrig fel det...tack för det gumman:)
En liten mindre trevlig incident idag var ju att när vi kom hem till micka efter o ha varit ute en sväng var ju att det var jätteblött på köksgolvet...haha ja vi undradeförst vart allt vatten kom ifrån men förstod sen att det kom ifrån frysen ja jag säger då det...men ett gott skratt fick vi oss i alla fall:)Det får jag i o för sig alltid med micka:)

Vid sju tiden gav vi upp för dagen då hade vi varit duktiga!!så när jag kom hem upptäckte jag att kaffet var slut...cykeln och jag tog oss till direkten och köpte lite kaffe o en godisbit till lilla Linnéa..
Nu avnjuter jag min första kopp kaffe för idag!!
Många kramar till er som betyder något!!

är helt slut

hej
 nu har jag jobbat min helg...och det känns i kroppen...jag är helt slut, det är så mkt och göra på jobbet så jag har fått jobba på raster och jobba över lite också, men har trevliga arbetskamrater som hjälper till i nöd:)

Idag ska jag, Linus och Linnéa hälsa på Mikaela och Fredrik i deras nya hus...de ska bli spännande och  se hur de bor:)men får väl ta och fräscha upp mig lite nu innan:)

Kram

Min helg

Hejsan

denna helgen är min hela helg på jobbet....med start ikväll kl 15.00...men tänkte att jag ska försöka lägga in om semester på söndag om det kan beviljas tro...hade faktiskt varit skönt tycker jag!
Igår kväll skickade Linus ett sms till mig och undrade om inte jag och Linnéa kunde komma till hans jobb en runda...så  vi tänkte.."varför inte?"...så vi satte oss i fin bilen Fiat Uno -89 hahahahahaha och körde till EBP.
Linus och hans jobbarkompis hade satt på kaffe och allt:)inte det fräschaste fikarummet om man säger så...det kliade i mina fingrar när jag gick in där...ville bara storstäda:)
Men det var en trevlig liten stund vi hade:)
Sen körde jag och Linnéa till maxi och handlade lite:)önskar man hade lite mer pengar i kassan...alltiiiid behövligt.

ne nu pallar jag inte skriva mer....

puss till er alla!!!mest till Rebecca min lillasyrra soom är så modig!!

Stormötet

hej
var ju på stormöte igår på jobbet...öhh inte alls roligt...sitta rätt upp och ner i tre timmar snacka om träsmak i röva:)
Men fick ju lite nödvändig information och lite inte riktigt så nödvändig!
I slutet av mötet hade vi grupparbete i "det goda värdskapet"...gick rätt så bra men va seg tänkta så sent på eftermiddagen.

Sen körde jag hemåt mot blekinge igen....skulle köra och hämta Linnéa hos faster Alex och Liam.
Hon hade varit en jätteduktig tjej:)de hade käkat lite, varit nere i hemtjänsten och sen hade de sovit nästan tills jag kom och skulle hämta henne:)
Sen stannade vi kvar lite till hos dem så jag kunde prata med Alex lite och mysa med lillgrabben:)

Idag har Linnéa varit på dagis 8-11...jag tycker den tiden är helt onödig...hon tycker inte om att stiga upp på morgonen nämnligen.
Jag tvättar idag med...mindre roligt men ett absolut måste nu innan jag ska jobba i tre dagar!usch känner inte för att jobba när de är så himla mkt och göra.

Älskar dig min älskade lillasyster Rebecca....jag finns för dig!!

Mysigt

Hej på er!!!

Min dag igår började med att vi alla tre körde hem till min svärmor för och hämta resten av våra saker som vi har haft på hennes "vind", fy vad grejer man har!!
Sen körde vi hem igen och Linnéa skrek efter middag, så det var bara och ställa sig vid spisen och börja kocka:)
Efter det tog jag och Linnéa det lite lugnt, jag satte på en NAlle Puh film till henne, hon gillar honom så mkt:)
Sen fick jag ett sms av min svägerska, hon undrade om vi ville hälsa på, självklart sa vi:) så vi tog vårt pick och pack och stack=)
Fick mysa jättemkt med lille Liam igår med, han är ju så go lillkillen:)blir lite sugen på en till när man har Liam sovandes på magen:)Men det får vänta har ju lilljäntan som måste ha mer tid:)
Min svärmor var också hemma hos Alex och de, så vi hjälpte henne lite med annonser som skulle ut på blocket....och när de väl ringde en så skrattade jag och Alex oavbrutet....lät bara så kul när de pratade.
Vi var kvar där ända till tio på kvällen...tiden bara rann iväg.
Sen när vi var hemma ville Linnéa äta lite till så det fick hon sen kom vår älskling hem från jobbet:)Sen kallade sängen på oss.
Idag ska jag på stormöte på jobbet...min lediga dag o allt!!!Linnéa ska till faster Alex...farmor blev sjuk inatt så det blev lite ändring.
ne nu ska jag hoppa in i duschen...

Kram på er

Dålig-Bra dag

Hejsan

Har haft det lite jobbigt nu i ca tre dagar....mkt och tänka på och mkt känslor! Allt började i lördags på eftermiddagen när jag träffade en person som betytt mkt för mig en gång i tiden...gjorde mig besviken igen...det gör så ONT. Finns ingenting och göra....känner mig maktlös...
I alla fall så körde jag till jobbet....minns inte bilfärden alls....var för uppriven. Pratade lite med syrran innan jobbet....det kändes bättre då.
Jobbade igår med...stressigt och mkt att göra på min avd med på jobbet....varför ska allt komma på en gång?
Fick jobba över två timmar men det fick man ju med i ansiktet sen....ibland vill man bara kräka...körde hem från jobbet i tårar...såklart....känns som om det e de enda jag gjort de senaste dagarna.
När jag kom hem körde Linus vår dotter Linnéa till Alex....hon skulle passa henne för Linus hade en överraskning till mig. han bad mig hoppa in i duschen och klä mig vardagligt. Sen när vi hade kört en bit dit vi skulle sa Linus en ledtråd "det kommer att smälla"...ha ha jag hade en massa sjuka ideér..typ auktion och raket- SM. Fattade ingenting förens vi körde mot Burger King i Kristianstad...han hade ordnat så vi kunde gå på bio och se Wallander Hämden....jag blev så glad!!!!Då glömde jag allting för stunden:)Filmen var så jädrans bra med:) Tack älskling för att du gjorde mig så glad vid rätt tidpunkt...Älskar dig Linus!!

heldag hos mormor

Hej

Igår var jag och Linnéa hos min mormor nästan hela dagen. Vi körde dit vid elva på fm, såg att hon fortfarande hade julgardinerna uppe och dukarna så jag tänkte att jag kunde hjälpa henne och byta, jag vet att hon hatar och vänta med och få hjälp samtidigt som hon inte vill ringa och be om hjälp:)
Men jag bytte alla gardinerna och dukarna, kastade lite gamla blommor och dammsugade åt henne. Mormor bjöd mig och Linneá på middag med:)
Jag körde och handlade åt mormor med, lite nödvändigheter. Fast Linnéa hade inte varit så glad när jag var i afffären...men hon var ju riktigt trött med lillsnäckan.
Sen tittade vi lite på tv och bara slappade.
Efter det körde jag och Linnéa till min pappas lilla stuga för och lämna vajern vi var och hämtade i Bromölla, på väg därifrån såg jag att min farmors bil stod vid kyrkogården så jag stannade och bjöd henne på Linnéas två års kalas:)Många flugor i en smäll jag fick denna dagen tycker jag!!

Idag har jag och Linnéa tvättat...inte så roligt direkt. Linnéa fick leka av sig lite i parken med, det gillade hon:)
Ikväll ska min pappa bjuda oss på pizza i Jämshög...ev skulle syrran med, det ska i alla fall bli mumsigt:)

Nehe ska ta och dricka en kopp kaffe nu...(det sägs att om man dricker minst tre koppar kaffe om dagen minskar risken att bli dement avsevärt)
Puss

Till Bromölla idag

var några dagar sen jag skrev av mig här.....
Var ju på dop i lördags....det gick jättebra tycker jag. Linnéa var så duktig i kyrkan med hon satt rätt så stilla bredvid mig, stolt över min lilla tös.
Sen i söndags gick jag på mitt pass på jobbet...jobbade i måndags....och igår.
Igår när jag kom hem från jobbet började jag plocka ner julen med...upp på stolar ner från stolar, stryka lite och stryka lite till samtidigt som jag tvättade:) Sen kom Alexandra med lille Axel också, Axel ville ju träffa Linnéa och hennes nya husdjur "Sune & Tuzze" (marsvin)...men de blev inte så långvariga.
Kände mig helt slut sen på kvällen...satt ju typ en halvtimme med Linnéa på pottan...de kom fyra ynka droppar, men bättre än ingenting!

Idag ska jag och Linnéa köra till Bromölla och lösa ut ett paket på Claessons åt min pappa, han har så tajt om tid när han väl e hemma från jobbet så jag tyckte att jag kunde ställa upp på detta.

Så nu ska jag och nea klä oss och sen ut o ragga!!
Ha ett så bra

Vilken rolig dag:)

Hejsan!

Igår var jag, Linus, Emelie och David i Vallåsen och åkte skidor!!:)
Linus har i stort sett tjatat på mig sen vi blev ihop om att jag ska följa med och åka skidor, men har inte velat eller vågat. Men nu tänkte jag att jag måste ta mig i kragen och följa med i o med att Linus faktiskt åkte utomlands med mig:)
Vi åkte vid sju igår morse och jag var skiiiitnervös när vi började närma oss vallåsen.
Det va inte någon av oss som hade åkt skidor på väldigt länge...det var ju en liten tröst för mig i alla fall. Jag har ju bara åkt en gång och det var när jag gick i nian eller nått.
När vi kom fram och jag såg den ena backen framför mig bärjade jag nästan lipa....den var ju gigantisk!!

Ja ja vi gick o hyrde skidor allt gick bra sen skulle vi ta på oss de förbaskade brädorna med och det var ju inte så lyckat både jag o Emelie var som bambi på hal is:)vi skrattade så vi höll på o storkna.
Mitt första fall blev ju såklart i liften:)...jag tror att de gubbarna som satt i lifthusen hade väldigt skoj åt oss.
Blev ett par fall till i backarna i o med att man trodde att man var typ Anja Person...aja inte bra.
Lugnade ner mig lite sen och då gick det avsevärt mycket bättre kan jag tala om....det var då det börjde bli roligt.
Linus och David åkte jättebra....helt galna de två...de körde fasen störtlopp och grejer...men de va roliga och titta på. Emelie var ungefär lika ringrostig som jag i början sen blev vi riktigt duktiga enligt vår mening:)

Jaha det var min skiddag...Idag ska vi på dop...Alexandras son Liam ska få sitt namn...så nu måste jag daktiskt göra lite nytta innan de e dags och dra.
TACK LINUS, DAVID OCH EMELIE FÖR EN UNDERBAR DAG I VALLÅSEN!!!

Nyårsafton

Gott nytt år på er alla!!!

Ja igår var det ju Nyårsafton och min dag började med att jag jobbade morgonen, vilket var helt okej. När jag skulle köra hem såg jag att jag hade halvt ounka på ena däcket på min bil....mindre roligt. Men jag hade en sån snäll kollega som hjälpte mig med det problemet...hon hämtade pumpen från macken och pumpade upp till 1 kg sen fick jag köra till macken och pumpa upp resten, så hemvägen gick som smort!
När jag kom hem gick jag och Linnéa och vilade oss lite...vi sov som två grisar:)
Sen var det dags och göra sig iordning för kvällen.
Vi var i Jämshög i klubbstugan där och firade min svärmor som fyllde 50:), vi var ca 30 personer och vi hade jätte trevligt. Maten var underbar...det började med en förätt som bestod av en toast med skagen och krabb röra jättegott:)sen blev det en kycklingrätt med ris. Till efterätt blev det päronhalvor med glass och smält after eight *mums*. Senare blev det tårta och kaffe.
Under kvällens gång hade alla svärmors syskon och hennes egna barn lite uppdrag att genomföra som tex att berätta barndomsminnen, läsa en dikt eller att skåla. Linus hade att utbringa en skål och det skötte han galant enligt min mening.
Linnéa och henns kusin Axel som är 6 månader äldre än henne var så duktiga hela kvällen, de lekte och hade skoj:)Är så stolt över dem.
Efter tolvslaget och efter att alla raketer var smällda var det dags för oss och köra hem med tanke på att jag skulle upp och jobba idag.
Lite segt och stiga upp imorse men det gick bra.

Nu ska jag fortsätta tvätta och ta mig ett glas champange:)


RSS 2.0