Michael Jackson



Semester

Igår var det sista arbetsdagen och nu är det SEMESTER!!!!!:)
Det var med lätta steg jag lämnade the house of bergfast kan jag säga:) Av många anledningar verkligen. Det var mkt positivt igår faktiskt:)

Efter jobbet igår lämnade vi av Linnéa hos faster fia som skulle passa henne. Jag tog min cykel och cyklade till Jämshög sen satte vi igång och måla igen. Snaaaart är det minsann klart och semestern har knappt börjat:)

Lite tråkigt att berätta att det nu har skurit sig men en annan familjemedlem till....men så är det....vi kommer inte överens, vi står inte på samma sida. Jag bara hoppas att allt kommer lösa sig till slut!

I tisdags var jag och Linnéa vid halen och solade:)Det var ju så hett den dagen...Linnéa tog årets första dopp då med:)Hon var så söt när hon plaskade rundor i vattnet:) Hon försökte skvätta ner mig med den lille busen:) Jag tyckte dock att det var lite för kallt:)
Om vädret blir bra idag med, får vi ta oss en runda ner till halen igen efter att vi har målat lite. Linnéa kan ju inte bli helt försummad bara för att vi vill ha klart huset.

"Nu håller jag tummarna på att allt kommer och bli bättre"


Huset

Igår var jag uppe i huset i stort sett hela dagen...käkade bara lite frukost sen stack vi. Linnéa lämnade vi av hemma hos fam lennartsson för farmor annika skulle vara där o passa dem.
Jag och Linus körde upp till huset och började på målningen igen...solen stekte så gött så:)
Jag höll på non stop igår faktiskt...helt färdig sen när jag väl tog en paus.
Målade lite knutar vilket är ett precisionsarbete i sig, sen blev det till och tvätta altanen med...skitigt som attan var det. Sen skrapade jag bort gammal färg och grundade i det.
Grundade även rätt så några brädor som vi ska ha till o byta ut vissa med.
Målade räcket till ytterdörren med, det har aldrig blivit målat..konstigt nog men nu har det fått färg i alla fall och det fick minsann jag med på ryggen:)märklig solbränna blev det men men inget som man inte kan råda bot på:)

Idag nu snart ska jag och Linnéa till halen för och sola och bada, försöka jämna ut brännan på ryggen:)Det ska bli så härligt sen i eftermiddag ska vi tillbak till huset igen och måla.

Sol och puss till er alla<3

Midsommarafton

Vi hade en underbar kväll hemma hos David och Emelie:)
Vi skulle vara där klockan sex men jag var lite seg så vi var där typ kvart tjugo över:)
Direkt när vi kom dit berömde jag först deras uppfart som har blivit så fin nu med stenläggning och utbyte av myuren..Blev jättebra:)
Sen kom Fidde och David och kramade om mig och gratulerade mig...Tack grabbar!

Gick in till Micka och Emelie som redan var i fullt arbete med potatisen:)Fick kramar av mina gulltjejer med:) Och sen fick jag present också...så gulligt av dem.
Det var ett presentkort hos HeloLen på fotvård:)eller vad man nu ville ha för något...ska bli så mysigt när jag kommer dit.
jag fick även en bok som heter Väninnan..verkar jättebra har redan börjat läsa på den:)Det går ju och läsa böcker numera när Linnéa sover i sin egen säng:)
Fick ett jättefint kort också av dem:) Tack så jättemycket mina kära vänner för att ni är så bäst!!Älskar er så mycket<3

Sen var det dags för grillen att dra igång o under tiden som de grillade kom Davids bror med familj på besök för och titta hur långt de hade kommit i huset:)
Jag stod och stekte mamma scans ködaknudar..för det var de jag tänkte käka:)Det var visst populärt bland de andre med:)
Sen satte vi oss till bords och åt av den gooooda maten:) Så mumsigt var det.

Sen snackade vi lite allmänt och Linnéa höll igång Micka och Emelie:) Sen tröttnade hon o ville titta på Saltkråkan nere i källaren:)
till kaffet fick vi en helt fantastisk jordgubbstårta som Emelie hade bakat själv...den va riktigt god kan jag säga:) Duktiga Emelie:)

Sen vid elva snåret tyckte jag att det var dags och bege oss hemåt...i o med att både jag och Emelie skulle upp och jobba tidigt midsommardagen:)Men en helt fdantastisk kväll. Tack!!

Tack

Kära syster Linda att du kom ihåg min dag fast du är i fjärran land:)Betyder mycket.
Kortet har inte kommit ännu men jag tackar i förväg:)!!

Hoppas du har ett underbart väder och att allt går bra för dig!!

Älskar dig<3

WWWEeeeeehoooo

Idag är det midsommarafton:)
Linus väckte mig med frukost på sängen:)Sååå gott och så mysigt:)
Sen plötsligt försvann han igen och då kom han med en brick till fast med tårta och kaffe:)Det var till o med ljus på tårtan med numrerna 24:) Jag har aldrig fått min födelsedag uppvaktad som jag fick idag i hela mitt liv!!!Det har alltid varit en viss person som har saboterat ens födelsedagar.
Idag var nog den bästa någonsin:)
Fick två fleecefiltar av min kära dotter:)
Av Linus fick jag present"kort" på Lunds ur&guld...så jag äntligen kan hitta en klocka:)

Gulligaste var ju inatt när vi låg och tittade på tv så pös linus ut i köket en sväng och kom tillbaka med presenter till mig, för att vi har varit förlovade i tre år. Vi hade bestämt att inte köpa något till varandra utan bjuda varandra på polenkryssning framöver..men han kunde inte hålla sig:)Jag fick fyra ljusstakar två gröna och två rosa:) jag började ju böla som en gris...av lycka då såklart:)

Har fått många gratulationer idag och det tackar jag för:)Det är sådana här dagar man märker vilka som tänker på en och bryr sig om en!!Tack till er alla älskar er!!!

Har varit en runda hos min farmor med en lite midsommarblomma:)det va uppskattat. Ska ta en sväng förbi lilla mormor med tänkte jag innan vi ska hem till david och emelie:)

Skriver mer imrogon:)
Puss o kram

kämpiga dagar

jag har varit extremt röksugen nu i ett par dagar....har varit jättenära och köpa ett packe...det vill verkligen inte gå över heller!!!!Så jobbigt är det...



Dagis midsommarfest

Idag fick jag lämna Linnéa redan halv tio på dagis i o med att de skulle ha midsommarfest:)Synd bara att det regnar....
Ska jobba ikväll men fick semester imorgon som väl är:)Ska bli så trevligt att umgås med bästaste vännerna och äta gott:)

Jag och Linus firar 3 år som förlovade imorgon...det är midsommar....och jag fyller 24:)Så det är mkt och fira imorgon. Får bara hoppas att det inte är någon jobbig jävel som fördärvar min dag!!

Huset går framåt eller ja arbetet med det i alla fall:) nu behöver vi en byggnadsställning för och kunna måla de riktigt höga ställena...de ska vi låna en på söndag..sen är det dags och ta tag i rädslorna igen. Linus sa att han skulle ta med videokameran och filma mig när jag ska klättra upp i byggnadsställningen:) Skrek och grät ju som en gris när jag klättrade på stegen...jaja vi får se hur det går.
Färgerna blir skitsnygga ihop i alla fall!!Kommer bli som ett nytt hus!

Saknar sommaren och solen och stranden och ja allt som hör till denna årstid!

ahhh!!

Folk kan vara så jävla otrevliga ibland!!!men är i grund och botten inte deras fel utan föräldrarnas!!!orkar ialla fall inte med det....


Något positivt idag var ju att jag fick semester på fredag...om det nu är till någon nytta förstås.

INTE PÅ HUMÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det påbörjat

Idag började jag och Linus måla huset vi äger i Jämshög....känns skönt att vi har kommit igång.
Men det va ta mig fan inte lätt kan jag säga....jag e höjdrädd som fasen och jag skulle upp på en stege och måla....benen darrade som asplöv och vid ett tillfälle fällde jag en liten tår med för jag trodde livet var slut för att stegen svajade till lite. Grannarna hade säkert roligt åt mig i alla fall, skrek som en stucken gris innan jag vande mig:) Men sen gick det bättre och bättre...vågade ju andas till slut:)
Kulören vi har valt till huset blir riktigt bra faktiskt:)typ lite äggvitt-beiget..

Innan idag var hela familjen i K-stad för och se om vi kunde hitta vettiga sandaler till Linnéa på skopunkten...det var det rätt illa med får jag lov och säga!!!fick bli ett par foppa tofflor till. Jag och Linnéa köpte likadana..Linus köpte ett par andra jättesnygga sandaler:)
Sen drog vi till max och käkade..inte min favvorestaurang..men det gick ner.
Sen körde vi till biltema en sväng och köpte nödvändigheter. Innan hemfärden körde vi inom ÖB en sväng med, där jag såklart plockade åt mig lite skit:P

Tvättar lite kläder nu...sååå tråkigt verkligen!!!Någon som vill ta över?!:)
Imorgon måste jag o néa ställa klockan för vi ska hämta min lillasyster Rebecca och hennes kille Gustav...de ska komma hit och vara lite sociala:)Men det blir trevligt:)

nehe tvätten kallar!!!Puss god natt

ont i magen

Linnéa sov i sin säng hela natten igen:)blev dock några vändor upp i natt för o natta om henne men sista gången sa jag bara Gonatt Linnéa och hon svarade med Natt natt:)sen somnade hon o kom inte in till mig förräns åtta på morgonen:)

Lämnade Linnéa på dagis kl elva idag sen bar det av till mormor och värma min mat jag hade tänkt ta till jobbet men tog det innan istället. Där satt jag och mormor och åt lite middag och småpratade lite grann:) Fick fyrahundra av henne som jag skulle vidarbefodra till min lillasyster som fyller 20 år imorgon:)GRATTIS!!!

Sen körde jag till jobbet, började redan kl ett idag i o med att jag slutade kl åtta ikväll. Mina småsyskon kom inom en runda plus Beccas kille Gustav med. Då kunde jag passa på och ge Angelica pengarna:)Det blev hon glad för:)

Haft Jävligt ont i magen idag på jobbet...en riktig magkatarrmage...kändes inte bra alls, har börjat släppa lite grann nu men inte helt ännu.

Upp tidigt imorgon till jobbet....så får väl plocka iordning lite nu sen hoppa i säng.
Good night sweathearts....

Vad har man gjort idag då?

Idag vaknade jag och min lilla tös vid tio tiden:)så gött att hon sover så länge om morgnarna:)
Vi käkade lite frukost sen började vi tvätta....vi sprang som idioter mellan tvättstugan och lägenheten, men det gick rätt bra. Skönt att allt är tvättat nu i alla fall.
Sen skulle jag introducera blodkorv för linnéa, det var dock inte så populärt kan jag ju säga, det ända hon åt var lingonsylten:)men det var värt ett försök i alla fall.

Efter allt tvättande tog jag mig en dusch sen gick jag och linnéa till sängen och somnade en sväng *mysigt*.
Vi vaknade typ lite i fem och då var det minsann dags och stiga upp och börja på middagen. Det blev nypotatis, köttbullar, gräddfil och gräslök idag:)så mumsigt värre allstå.
Efter maten gick jag och Linnéa ut i regnet och gungade lite....det tyckte hon verkligen om, vi var ute en bra stund:)Sen när vi kom in gav jag henne lite varm oboy:)
Imorgon börjar mitt helgpass...hela fre, lör och sön...usch usch. Och min kära syster går ut NIAN!!!tiden går så himla fort!!Älskar dig lillsnuttan.

Min sjuka dröm

den befann sig i Spanien hos min lillasyster Linda.
Jag var där för och hälsa på henne och i verkligheten är min syster en väldigt snäll och härlig tjej men det var hon inte i min dröm. Hon snäste åt mig hela tiden precis som om hon var utarbetad eller nått.
Syrran hade en albino katt i dvärgstorlek, svansen var som en råttas svans fast mycket längre. Min syrra stod under en fläkt och rökte på kattens svans!!!vad fan betyder det liksom!!??
Sen skulle hon visa mig sitt lilla bo, det visade sig att vissa av syrrans rum i lägenheten inte befann sig under tak, det låg under bar himmel. När jag gick där och kollade runt i den konstiga lägenheten kände jag doften av kaffe och frågade lite snällt var den doften kom ifrån
-JAG HAR SATT PÅ DET FATTAR DU VÄL!!!!!skrek hon tillbaka som svar då...inte likt min syster om man säger så. Dessutom så dricker hon inte ens kaffe!!

Vaknade strax därefter som tur var...för det var ingen trevlig dröm alls!!
Men vet ju som tur är att min syster är världens bästa i verkligheten!!

VOLBEAT


Så jäkla trött

igår jobbade jag dagen...kändes som om jag jobbade helt ensam med åtta pensionärer. Sprang som en jude mellan lägenheterna och försökte vara alla till lags, försökte även se trevlig ut fast jag kände mig som en uttorkad maskros.
När jag sen kom hem efter att jag hade hämtat Linnéa på dagis kunde jag inte göra ett skit, jag bara låg i sängen och frös och va så in i helsikes trött. Linus dröjde från jobbet med, fick skicka till honom och säga åt honom att komma hem för att jag snart skulle somna. Va helt paj i skallen...har inte varit så trött på, jag kan inte ens komma ihåg att jag någonsin har varit så trött tror jag inte.
Hoppas att det blir lite ändringar på jobbet snart för så som jag hade det igår, det är fan inte acceptabelt.

Idag har jag och Linnéa varit i byn och promenixat lite:)Härligt väder o allt:)

Ikväll eller senare i eftermiddag ska jag och Linnéa till Lönsboda till mitt jobb, det är grillkväll för de gamle där och jag tänkte delta:) Kan ju göra det nu när en viss annan person har varit sjukskriven, annars hade jag inte stuckit dit!

jaja hoppas på en underbar kväll med mina kära pensionärer:)



besök efter jobbet

Av Linnéas farfar, Carola och faster Jennifer:)
De hade med sig Linnéas tvårs present från dem och från g farmor Kickan. Det blev lite kläder till Linnéa och sen lite kläder till sin lilla docka som kickan har stickat/virkat själv:)
Sen fick Linus sin 25 års present också, 500 spänn på Dress man:)weeeehooo säger jag:)Alltid kul och handla kläder..även till Linus.
De var här en stund och fikade lite sen bestämde vi att vi ska köra ner till Åhus nästa ons, där de har sin husvagn för tillfället och äta lite kvällsmat:) Ska bli riktigt trevligt.

Nu tvättar jag lite kläder...inte så kul men ett nödvändigt ont:) lagar lite käk med ris och skinklåda:)får se hur det smakar, har aldrig gjort det nämnligen:)

Puss

hemma igen

Jajamensan nu är man hemma igen på Smålandsgatan.
Vi steg väl upp vid halv elva tiden idag och käkade lite frukost:)
Sen spelade vi lite kort och sen lite familjegeni igen...gick lite bättre för mig denna gången i alla fall till en början men sen helt plötsligt förlorade jag...mkt märkligt må jag säga. Fast den sämsta av oss var ju faktiskt Daniel (Emelies bror) hehe Emelie och Jessika fick rädda honom från total idiotiförklaring:) men han var rolig.

Sen degade vi lite till, pratade och hade oss. Timmarna bara flöt iväg som en flaskpost på vatten:)
Sen käkade vi lite lunch köttbullar, korv med makaroner och en cp ketchup...den va helt grynig och luktade ättika jävlari, inte friskt. Men vi fick ner käket ändå:)
Efter ytterligare någon timme körde jag och Micka och hämtade Fidde och min älskling uppe vid campingen. På vägen dit stötte vi på en del korkade regler som jag inte ens orkar ta upp här, men korkat var det ska ni veta!
Sen körde vi tillbaka till stugan och var där ett tag så att jag hann träffa min älskling lite innan jag och Micka skulle köra hem. Annars hade vi bara korsat varandra och kanske inte ens sett varandra och de ville i allafall jag.

Vid halv sex tiden eller nått körde jag och Micka hemåt igen, hon släppte av mig vid Annikas. Vi gick in en vända och hämtade lilla Linnéa (mammas lilla tjej) och pratade lite sen körde jag och Néa med hem.
Nu har jag och Néa käkat lite mat och snart ska vi poppa lite popcorn och titta på pippi eller nått annat trevligt:)

Nästa år vill jag fan ha tredagars biljett till sweden rock asså:)det är ju så gryymt kul där!!:)

sweden rock igår

jo jo.
Micka och emelie kom och hämtade mig hos Annika vid tolv tiden igår sen körde vi direkt till systemet och plockade på oss en massa gott:) Vi plockade ut pengar med för att vi hade nu bestämt oss för att försöka få tag på en dagars biljett:)
Sen körde vi till Norje:)

Det var en del folk där i Emelies och deras stuga när vi kom och vi korkade upp lite dricka sen gick vi direkt ner på området för och försöka få tag på biljetter. Det fanns minsann kvar tänka sig:) Jag och Micka köpte en dagars och Emelie köpte tre dagars:) Jag var lite skeptiskt mot det först och tyckte det var onödiga cash men fy fan det ångrar jag verkligen inte nu:) Det var den bästa 1000 lappen jag har spenderat på länge:)
Träffade min älskling med lite snabbt för han var där för och hämta sitt band...så jag fick kelas lite med:)
Klockan tre började Volbeat spela, varmt som patte var det i publiken:) Såg inte dem så mkt för man är ju så fucking liten men som tur var fanns där ju storbildsskärm:)
De var jättebra tyckte jag:)

Sen blev det en liten matbit (pasta, skinksås) samtidigt som vi lyssnade lite på Heat och sen bar det av till stugan igen en sväng. Där spelade vi familjegeni....jag gav upp efter en stund gick inge vidare för mig alls!!:)Missade Hammerfall mitt i allt spelande med tyvärr, men det går la fler tåg.
Sen gick vi för och lyssna på ZZ top...bra för deras ålder verkligen och min favvo låt kom sist "tush":)rockade loss som fasen ska ni veta:)

Efter zz top spelade Twister sister...och de var verkligen go i dem kan jag ju säga. Riktigt bra var dem!!Rockade på som fasen då med må ni tro:)Saknade dock min älskling.

Sen blev det ytterligare lite mer käk (samma som innan) sen bar det av nr till stugan för och sova..:)blev lite fniss och trams innan man kom till ro:)sen sov vi som grisar sen hela bunten:)

Idag!!!!....

åker vi till sweden rock:)weeeeehooo

Sweden rock

jajamensan...dit ska jag imorgon. Åker runt middagstid. Jag lämnar Linnéa hos farmor sen blir jag upphämtad där av Mikaela och Emelie:)
Sen kör vi en runda till systemet och kollar lite på allt gott:)sen bär det av till festivalos:) Hoppas att det blir kul och att vi får bra väder framförallt!!:)
Kanske man stöter på lite folk man känner till med:)
Sen ska vi sova där till på fredag sen är det Linus tur att åka ner till festivalen fast han har ju köpt biljett till fredagen så han ska ju gå in.
Kul att vi kunde lösa det så att vi båda kommer dit, att det inte är på samma dag gör inget. Kan vara kul och bara vara med tjejerna lite med:)

Ser verkligen fram emot imorgon:)!!!

Mors dag

ja då har min tredje mors dag sprungit förbi...det är inte klokt vad tiden går.
Jag fick en jättefin blomma av Linus och av Linnéa fick jag två röda badlakan med hjärtan på...då sött:)
Älskar er tack så mycket:)

Jobbade på kvällen sen, fick tårta på jobbet, Lions bjuder när det är mors dag:) mumsfillibabba.

Måste köra fram och tillbaka till Lönsboda i fem dagar, jobbade extra i lördags gick på mitt eget tre dagars pass i söndags sen är det minsann arbetsplatsträff på onsdag med. Känner mig helt slut, har inte varit så här trött på riiktigt länge faktiskt.
Börjar mer och mer att irritera mig på folket på jobbet men det kan inte hjälpas, det är bara till och bita ihop tills läppen blöder.

Idag har jag varit på lindex och köpt capri/shorts till Linnéa, dagis ville att hon skulle ha lite tunnare reservkläder med sig och jag upptäckte att shit hon har ju inga shorts eller capri!!!så fick bli en akutshopping idag. Tog en vända inne på maxi med och köpte ytterligare ett par capri och sen köpte jag capri till Linus och en snygg kepa med:)

Har precis städat hela lägenheten fast jag knappt orkar. Skulle behöva gå och lägga mig men vill inte..

RSS 2.0