Ullared

Hallao:)

Igår hade jag en jättetrevlig dag verkligen. Steg upp vid sex tiden och gjorde mig iordning lite grann sen körde jag mot Lönsboda, hem till Tua.
Där hämtade Tuas mamma och pappa upp oss, sen körde vi en runda till Angelina, Madde och Glimmo för att komma överens om vilket håll vi skulle köra till Ullared:) Sen bar det av.

När vi hade kommit en bit på vägen börjar Tua och hennes föräldrar prata om någon "djurlek" jag fattade NADA, men tänkte det här kan ju bli kul:) Då skulle man säga till om man såg ett djur så fick man poäng, fast det gällde inte vilka djur som helst, ingen utmaning då:) O jag måste ju säga det att jag var ju förvånansvärt bra på denna leken:)haha Jag vann på både ditvägen och hemvägen...hihi. Men kul var det.

Vi tog en liten fika paus på vägen upp till Ullared sen bar det av igen. Väl framme i Ullared tog vi våra kundvagnar och rusade in i affären som galningar....Nej det gjorde vi faktiskt inte:) Ingen kö heller var det, så himla skönt.

Alla gick åt varsitt håll direkt när vi kom in på Gekås:) Jag gick faktiskt till Herr avdelningen först, annars brukar jag gå till barnavdelningen först:) Hittade de Linus hade frågat efter sen gick jag för och leta kläder till min sessa:)Hittade faktiskt en del söta kläder, hoppas de passar. Hittade FAKTISKT en del till mig själv med, helt fantastiskt.
Sen blec det en runda på hem/inrednings avdelningen hittade en del krims krams där med. Är faktiskt jättenöjd med alla inköp jag gjorde, ångrar ingenting. Allt var behövligt.

Jag var hemma vid halv sex tiden i Olofström och då var det dags och köra till familjen Lennartsson och sitta barnvakt åt Ellen och Axel. Det gick jättebra....jag somnade dock i soffan tillsammans med Linnéa och Axel:)men det gjorde inget för Ellen sov hon med och Linus var ju vaken:)

Ja minsann detta var min härliga dag:) Tack Tua med familj för en jättetrevlig dag med er:)

imorgon

 Ska vi till Ullared och handla en massa saker:) Ska åka med en bunte Lönsboda folk:) Tua och hennes big family:)Det ska bli roligt och spendera lite cash.
Får ALDRIG dåligt samvete efter att jag har varit i Ullared och shoppat men om jag har gått in på tex Lindex och handlat två plagg eller nått kan jag må jättedåligt...märkligt:)men sån är jag.

Nu ska vi ut och cykla med vår lilla dotter:)
Sen får jag ta och dammsuga Fiaten, det ligger en massa glasbitar i hela bilen pga att linus tog sönder bilrutan och sen inte städat upp efter sig. Men det är väl "kvinnogöra" tycker han precis som alla andra karlar.


Rebecca

 Hej på er!

Igår jobbade jag dagen, slutade kvart över två sen hämtade jag min lillasyster Rebecca som ville följa med mig hem.
Vi körde raka vägen till Olofström för och hämta min älskling på dagis:)
Hon cyklade för fulla muggar när vi kom och ville först inte följa med hem, sen kom hon på att hemma kan man ju titta på "Hotta" (som betyder Lotta) och då "sprang" hon till bilen:)

Vi kom hem och jag lagade lite käk medans mina raringar tittade på Lotta.
Efter maten blev jag minsann helt schack matt, somnade i soffan en timme enligt rebecca, men det tror jag inte på:)

När jag vaknade var det dags och köra och lämna Linnéa hos sin farmor. Linnéa sov där inatt, de ville ha en liten mysdag tillsammans så Linnéa är fri från dagis idag med så de får lite mer tid ihop ensamma.
Kom till Annika och huset var fullt av folk...ja eller nästan i alla fall:)Fick ju ge lille Liam en liten kel med...såå gosig:)

Sen körde jag och Rebecca till MAxi och köpte en glasstårta *mums*.
Var dock inte så god som förväntat.
Rebecca åkte hem sen vid elva tiden på kvällen och då var det sängdaggs för mig och Linus!



mina största fiende....


"gille i Hunshult"

Hej på er!

I lördagskväll var jag, Linnéa och Linus hemma hos Mikaela och Fredrik. Pittsson åkte med oss dit. Där var även tre tjejkompisar till micka med. Vi var ditbjudna för att fira Mickas födelsedag. Hon fick mycket fina saker:)
Hon bjöd på pastasallad *mums* och sen en smarrig tårta med:)
Linnéa hade det hur bra som helst hon tittade på sina Lotta filmer och lite madicken med:) Hon fick bra connection med Sofie med:)
Körde hem rätt sent därifrån faktiskt, men vi hade en trevlig kväll:)
I söndags var jag, Linus och Linnéa nere på Holje marknad en längre stund, skönt när det inte var så mycket folk. Linnéa fick en stor jeans hello kitty bag:)den var jättefin verkligen. Sen köpte hon själv en hello kitty handväska:)så sööt är hon.
Träffade Tua med familj där med, det va trevligt och se några bekanta faces:)hennes små tjejer är sååå gulliga!
Jag köpte tre t-shirts till mormor med, så vi körde hem till mormor med dom sen. Vi gick in till henne hela familjen och vi fikade lite:)Mormor blev så glad:)
Har minsann varit en rätt så händelserik helg känner jag, skulle minsann behöva vara ledig tre dagar till känns det som:) Men får väl masa mig till jobbet ikväll!


GRATTIS MIKAELA PÅ DIN 24- ÅRS DAG!!MÅNGA KRAMAR TILL DIG!!

holje

var en runda hemma hos David och Emelie igår kväll, Micka och Fidde var också där.
Satt och drack lite gott och senare på kvällen drog vi ner på Holje marknad en sväng, dock inte så lyckat tycker inte jag förrutom att vi åt pizza slize:)mumsigt värre.

Vi gick hem till david och emelie igen ja nästan alla dock inte linus, som hade fastnat i öltältet. Micka och fidde körde hem mig sen.
Fick sova ensam inatt för att linus "trodde att jag var kvar hos david och emelie"
och det fick jag inte reda på förän nu på morgonen att han var där, och det var inte av honom jag fick reda på det!!

jaja det var den gårdagen, den ska jag glömma totalt, den dagen har aldrig varit i mitt liv!!!

Idag ska jag ta min lilla kära dotter till holje marknad så hon får känna doften av popcorn, sockervadd och se en massa roliga saker:)
Senare ikväll blir det väl en tripp till Hunshult för och fira Mickas födelsedag som dock inte är förän den 25 men passar bra att firas nu i helgen:)

Linnéa


DU kommer ha det sååå underbart ikväll när du ska vara hos din kusin Liam:)och faster Alex:)
Mamma och pappa Älskar dig!!!<3

karlshamn

Tjenare lovers

ja idag har my little family varit i Karlshamn en runda för och köpa fördelsedagspresent till Mikaela, en kompis till oss.
Hittade en massa bra saker:) Hittade lite till hemmet också, det är alltid en fröjd:)

Käkade på Bönan!!!gör jag ju aldrig om, fy fäään vad illa det smakade och fettigt som fään.

Linnéa blev alldeles begaistrad så fort vi närmade oss hamnen:) "båt, båt, titta båt" skrek hon högan skyn:)
Lilla tjejen är helt besatt i båtar:)

Har lämnat Linnéa hos faster Alex med nu, för vi ska en runda hem till Emelie och David och sen drar vi neråt Holje marknad en sväng.


värsta

irriterad på folk som tror att de är några besserwisser. Finns några på jobbet!!
för att man har barn med mer än en karl är man "horaktig" tydligen, va fan är det med folk!!!
Funkar det inte så funkar det inte....vad ska man göra?!stanna i ett pissförhållande för att det ska vara. Tiderna ändras faktiskt!!!!
Då är nästan mer än hälften av Sveriges befolkning "horer"

Sen sades det på min rast att man inte skulle skaffa barn tidigt. De sa till en jämngammal till mig att ne vänta vänta med o skaffa barn...när jag sitter bredvid. Min jämngammle jobbarkompis sa att så kan ni inte säga när Carro sitter bredvid
Jag sa bara att -Jag stänger mina öron !!!

Varför kan inte bara folk få leva sina egna liv utan att alla ska lägga sig i!!!

granada med jobbet

Tjosan i snåret:)
igår hade vi stormötestiden på granada i Lönsboda:)
Det var en fest för alla pensionärerna:) Det kom folk från Bergfast, Soldalen och även hemtjänsten. Tyckte att någon sa att de hade dukats till ca 190 personer och nästan alla platser var upptagna så det var ju verkligen lyckat:)

Jag gick dit med en pensionär i det fina vädret:)och när vi kom in på granada fick vi en lott:)Sen hängde vi av kläderna och hittade oss en sittplats. Rätt så snart efter började seniorerna att dansa (det är en grupp äldre som dansar) och det är ju så duktiga:)
Vi hade orkester som spelade för oss också och det va inga mindre än Berth Idoffs:) cooolt:)
Sen fick alla som ville upp och svänga på sina lurviga och ni må tro att det var mååånga som gick upp på dansgolvet:)även de som satt i rullstol fick komma upp och åka en sväng på banan:)Det var såå underbart och se:)
Personalen dansade med
varandra och med pensionärerna:)det bjöds upp hej vilt i lokalen:)
Sen fikade vi lite och det dansades lite till.
Sen var det lottdragning och många fina priser delades ut.

Pensionärerna fick även lite gott att dricka till kaffet som tex Baileys, Dooleys eller päronlikör:)
Vi var där från ca ett till fyra och alla tyckte att det var super roligt:)såg en del äldre som fällde en tår eller två, så många minnen som dök upp klart från när de var yngre och var ute och dansade:)
Det var den absolut bästa tillställningen de har gjort för pensionärerna i Lönsboda någonsin!!!!



gårdagen+ läkarbesök

hej på er

Igår var jag, Linnéa och Linus i Jämshög och höll på uppe vid huset. Linus var pappaledig igår.
Jag och Linus skyfflade singel runt om huset och där släpet ska stå, vilket arbete det är må ni tro. Vi hade ju dock tur med vädret det blev ju uppehåll sen.
Sen körde jag och Linus en runda till maxi för och handla lite fika till oss alla och då passade vi även på och köpa en springcykel till Linnéa:)Det ska tydligen vara bra för motoriken och balansen:)

Jag och Linnéa var helt slut sen på kvällen när vi kom hem så vi somnade halv tio:)

Idag ringde klockan halv sju...Linnéa skulle till läkaren. Linnéas farmor var så snäll och följde med för jag har lite svårigheter med och höra vad läkaren säger:)Men just idag pratade han väääldigt tydligt typiskt nog.
Linnéa blev alldeles hysterisk därinne såklart, läkarna är inte poppis hos henne.
Men han såg genast att det var blöjveckseksem så han skrev ut Betnovat (kortison) och en mjukgörande salva med. Vi fick ett smörjschema att följa som sträcker sig på 8-9 veckor så efter det hoppas jag att det har löst sig:)

Efter läkarbesöket körde vi en runda till maxi i och med att apoteket inte var öppet då. Vi köpte lite krims krams och Linnéa fick en krokodil i plast som sprutar vatten åt alla håll och kanter om man kopplar den till vattenslangen i trädgården, den kommer hon ha mkt roligt åt kan jag tänka mig:)Tack för de farmor:)

Idag ska jag jobba kvällen med, typiskt när det är så vackert väder, jag får hoppas det blir fint imorgon med för sdå ska vi ta alla pensionärerna till granada:)Och alex och compani ksa ju till skånes djurpark:)

GRATTIS ALEX PÅ DIN DAG!!:)

det blev till och...

tvätta minsann...så kan man lösa sin rastlöshet! Men först var jag och Linnéa en runda på maxi och handlade lite nödvändigheter och kanske lite onödvändigheter:)
Passade på att stryka alla mina handdukar och lakan och påslakan mm tar lite mindre plats när allt är ströket.

Fick ett samtal med från en person som jag verkligen HATAR!!!fattar hon aldrig galoppen!?!?!jag e fullständigt nöjd utan henne i mitt liv!!!

nehe snart kommer Linus hem med alla godsaker ifrån Tyskland...måste bara smaka lite:)kanske blir lite hämtemat med ikväll om nu linus hinner hem tills dess.
Sen får vi titta på eurovision song contest 2009 och hejja på Malena Ernman!!!!

rastlös

Jag är så in i helsikes rastlös...en sån här dag då jag inte har en minsta aning om vad jag ska hitta på samtidigt som jag inte pallar ta tag i någonting...är liksom tafatt idag känns det som!!!
Linnéa ligger och vilar i sin säng min lilla älskling.
Klockan är alltså 14.06 och jag har fortfarande nattlinnet på mig fast tagit en huvjacka över oh ett par harembyxor nertill...det är ju inte klokt!!!Håret har jag fasen inte heller borstat kom jag på nu.
Snart har ju denna dagen passerat mig......ahhh

passade Liam

Ja nu kom jag ju på att jag passade ju Liam i torsdags:)
Jag jobbade först till kvart över två sen körde jag och hämtade Linnéa på dagis:) Sen körde vi sdirekt hem och plockade undan det värstaa på golven så lille Liam kunde få kräla rundor där lite.
Sen kom Alexandra med Liam runt halv fyra ungefär, Alex skulle jobba kl fyra.
Fick lite instruktioner och sen körde alex.

Jag, Linnéa och Liam satt i soffan o mös lite:)Linnéa är så glad i Liam:)
Sen kom Linus hem och då körde han och Linnéa till Jämshög för och hålla på uppe i huset.
Liam fick lite magknip men det var inte så konstigt för det lasset han la av sen hade vem som helst haft ont i magen. Sen somnade han på mig så gott:)sov i en och en halv timme:)så mysigt.

Sen gav jag Liam lite mat och sen gick vi ut och gick en runda bla hem till min mormor som sa såhär när vi kom dit och jag tog av Liam mössan (han är inte så långhårig om man säger så)
- Varför!?Varför!?sa hon alldeles förtvivlat
jag fattade NADA
sen sa hon
-Varför har ni klippt henne....NEJ det är ju inte ditt barn det ser jag ju nu...

Hahah snacka om att jag skrattade...

Sen gick vi hemåt igen och sen dröjde det inte så länge innan alex kom o hämtade lillgrabben!
Det var verkligen jätteroligt och passa lille Liam, hoppas att du inte var allt för orolig Alex:)



Här var Liam inte allt för gammal:)

finns inget o skriva

Känns som om det inte har hänt så mkt just nu....har ju jobbat i tre dagar nu....ska egentligen vara ledig i tre med men jag tog en extra dag imorgon.
Idag är Linus i Spritland (Tyskland)...och handlar en massa gött, han är där med sina jobbarkompisar. Jag och Linnéa får vara hemma själva och mysa, det är ju eurovision song contest 2009 ikväll, så man får väl sitta där och hålla tummarna tills man får kramp:)

Fick förresten gardinerna jag hade beställt till mormor med häromdagen, körde direkt dit och hände upp dem och mormor blev så nöjd med resultatet:)

Den kvällen mormor hade stopp i toan, upptäckte jag att hon hade typ elefantfötter...så jag ringde mn morbror dagen efter om det o han ringde genast deras gemensamma läkare. Mormor fick tid dagen efter och nu nästa fredag är det tredje gången hon ska till läkaren för och ta prover, så det var ju minsann tur att jag sa till om det och upptäckte att fötterna va stora. Nu hoppas jag att de ger henne vattendrivande och kanske något annatmed om det skulle behövas.

Nehe nu måste jag fundera på vad jag och lillsnäckan ska hitta på idag!!
Puss puss

Totalstopp

Tjenare!!
Tack anonym för din kommentar:)

jaha ännu en story att förtälja...hihi men jag börjar med vad vi gjorde innan på dagen:)
Linus var ju ledig igår så vi passade på och göra lite nytta uppe i uset som vi äger i Jämshög (måste ju underhållas). Vi tog en sväng till Hk&Bygg köpte en beige-aktig färg till huset sen en mörkgrön-aktig färg till husknutar och runt fönstrerna, tror det kan bli bra faktiskt.
Vi tog ett par brädor med som Linus ska bygga sandlåda av.

Sen körde vi till ett grustag och köpte ett släp fyllt med singel som vi behöver för att fylla upp på uppfarten och lägga runt huset mm. När vi kom till huset och började skyffla märkte vi att den singeln inte skulle räcka långt:)Så vi fick beställa ett lastbilsflak med singel, får se när de kommer med det:)
Vi höll på ett bra tag där i trådgården, fick lite till färg,bra nu inför sommarsäsongen:)

Efter att vi hade kommit hem tänkte jag vara duktig och köra hem till mormor och starta en maskin tvätt (av mina kläder, fullt i våra tvättstugor). Startade maskinen och stängde toadörren. Gick in efter en halvtimme för och se hur det gick och jag gick på vatten!!!!
Toalettgolvet var fullt av vatten!!!Shit med var min första tanke. Ringde till jouren, de kom en man vid kvart över åtta tiden och höll på febrilt i ca en timme utan resultat, tom tagit bort toalettstolen.
Han fick ringa efter förstärkning, förstärkningen befann sig i Mörrum så det blev lite väntetid.
Det gick inte så bra för honom heller, så de fick ringa efter ytterligare förstärkning, en stor jäkla skåpbil som kopplade sin slang till källaren och försökte spola rent...vad händer då!?!?!?slangjäveln går sönder, så de måste köra till kyrkhult för och hämta en annan...maximal OTUR!!
Under tiden masserade jag mormors fötter och hennes nacke...vad skulle vi göra!?!pissenödiga var vi ju med klart:)

Klockan tolv var de färdiga de stackars karlarna, alla fyra!!tyckte så synd om dem. Gick fram till dem och sa att det var ett jäkla skitgöra de hade:)de hade i alla fall humöret kvar så de var nog inte så farligt!

Kommer hem till min sovande familj och Linus vaknar till liv och säger
- När kom du hem?
-Nu precis, sa jag
- Vad e klockan?
- typ tolv
-kommer du hem så sent inatt igen??

Snacka om förvirrad!!!Han kom inte ihåg ett smack idag när jag påminnde honom om det:)




min gårdag

Hej!!

Igår fick jag för mig att jag skulle till markislagret och spendera lite pengar för ovanlighetens skull. Först var det bara jag och Linnéa som skulle köra dit för Linus var hos sin mamma och höll på med min Fiat (som han tog sönder till på köpet...han slog sönder min ruta bara sådär helt hux flux...)
Men precis efter att jag och Linnéa hade lämnat Jämshög ringde Linus och ville följa med så vi vände på klackarna:)Roligare om man är hela familjen ändå:)

Väl framme på markislagret hade de ÄNTLIGEN fått hem svarta stora pappersark!!!har fan väntat på det i snart över ett år. Ska ha det till Linnéas ultraljudsbilder som bakgrund i en ram:)så nu är det fixat:)ska bara hängas upp med.
Plockade på mig lite andra tavlor med sååå fina...sen lite nödvändigheter med och lite krims krams till lillsnäckan:)

När vi kom hem var det dags och göra sig iordning för kalas, för Alexandra, Tobias och Anders lille Liam får vänta några månader till:)
Vi fick god mat *mums*, det hade du gjort bra mamma Alex!!
Längtar till på torsdag då jag ska passa lille Liam, vad vi ska mysa:)

Fick ett samtal av min kära mormor med hon ville att jag och Linnéa skulle komma och äta tårta hos henne, det var nämnligen finska mors dag igår:)Jag och Linnéa köpte en blomma till henne och for dit:)Det var så gott...min älskade momor...vad skulle jag göra utan henne!!!

Ja det var min dag:)hoppas er var lika bra:)

Puss och kram till mina trogna läsare som står ut med mina blogginlägg

Hästveda

Heijpa!!

Ja igår hade min familj en underbar dag!!Vi steg upp med tuppen:)nästan i alla fall.
Gjorde oss redo för en heldag utomhus.
Sen bar det av till Hästveda för lite folkrace:)

Vi körde hållet via Nyteboda och det va inte så populärt kan jag ju tala om, för er som inte vet hur vägen går där kan jag tala om att det är upp, ner, upp, ner, upp, ner ja nästan värre än en berg och dal bana. Linnéa tyckte väl att det kittlade till lite i magen det första guppet men sen blev hennes leende mer o mer ett lidanade uttryck. Och till sist kom kräket...Linnéa har nu varit åksjuk för första gången i sitt liv:)
Inte bara en gång som hon kräkte heller utan två gånger...usch det var en jobbig färd dit.

Väl framme lugnade hennes mage ner sig, hon åt lite och sen var det bättre:)
Hon var rätt duktig igår med, hade sina hörselkåpor när vi stod nere vid staketet:)Inte speciellt gnällig heller, med tanke på att aktiviteten för små barn var lika med 0.
Vädret hade vi tur med också det skiftade mellan varmt och lite små kyligt men det regnade åtminstonde inte, och det är huvudsaken.

Det var en del "roliga" krashar med och titta på...en del är helt galna må ni tro när de kör:)bonnagas hela tiden:)

På hemvägen körde vi inom biltema, vi var på parkeringen fem i fem och de stängde fem...Linus gick in i alla fall:) de gick in rätt så några stycken till efter honom men Linus var ändå sist ut haha:)
Min älskling hade minsann köpt gångstavar till mig:)Tack!!

sommarfin

Idag har jag varit hos frissan och gjort iordning håret inför sommaren:)
Först lämnade jag Linnéa hos faster Alexandra och lille Liam.
Det blev väldigt ljusa slingor och en liten justering av min lugg, lite uppklippt också men vi sparar på längden i nacken:) håret ska förhoppningsvis växt ner till axlarna till hösten:)det är min frisörskas förhoppningar i alla fall, jag gav henne nämnligen fria tyglar sist jag var  där och klippte mig, så det ska bli intressant och se hur det ska arta sig:)
Jag är dock inte van vid och ha så ljust hår som jag har nu, det var så lääänge sedan jag va riktigt ljus i huvudet:)men nu passar jag kanske min personlighet lite bättre "dum-blondin"

efter frissan hämtade jag Linnéa och sen körde vi hem till min mormor som hade lagat  middag till oss:)makaronlåda *mumsigt* Sen fikade vi lite med innan vi körde därifrån.

Dum blondin är jag men så dum är jag inte:)

Fiskat

Hej!

Igår förmiddag var jag och Linnéa hos min mormor och umgicks med henne. Jag var och handlade lite åt henne medans Linnéa var hos mormor:)
Sen åt vi mat alla tre:)mums för mormors mat, skönt och slippa laga ibland med:)
Sen på eftermiddagen körde jag och Linus och lämnade Linnéa hos Annika, för jag och Linus skulle fiska i Grundsjön.

Det var jättehärligt och fiska igen, det va rätt länge sedan jag fiskade nu. Jag fick dock ingen fisk men Linus tog två regnbågar:)Jag hjälpte till och håva in den andra men den första vågade jag inte, då skrek jag rätt ut, tyckte den såg så otäck ut. Hoppas att vi kan ut och fiska snart igen:)

Vi lämnade regnbågarna till Linus mormor och morfar, de blev så glada så:) Linus morfar frågade mig om jag hade fått någon fisk och jag svarade
- Nej, det fick jag inte.
Då sa Linus morfar såhär:
-Vet du vad en sån som inte får någon fisk kallas?
-Nej, svarade jag.
- De kallas för Fiskefitta!
Jag skrattade så in i vassens när jag hörde det:)
Sen efter en liten stund kommer Linus mormor ut i köket och säger exakt samma sak!!Hahaha de är för gulliga:)


RSS 2.0