Stranden

jaaaa igår var det alltså min premiär på stranden detta året:)
Jag, Linnéa, Becca, Benjamin och Mikaela åkte till Sandviken för och steka och bada!
KANON väder verkligen och till och med jag tog mig ett dopp i havet (det händer ytterst sällan åtminstonde i sverige)
Linnéa var i vattnet nästan hela tiden, hon kom upp och värmde sig o tog en snabb fika mellan varven:)
Benjamin hade väldigt god hand om Linnéa, de lekte och plaskade rundor i vattnet, jättehärligt med en avlösare:)

Vi åt lite middag på strandens restaurang med, de satt inte fel, men vi gick tillbaka till stranden för lite mer stek sen:)
Framåt tre halv fyra kom det ett tunt litet moln som gjorde att jag,becca och micka kände oss lite kyliga så vi bestämde oss för att packa ihop.
Jag hade ett sjujäklans arbete med och få ur luften ur en badsvan som benjamin o becca blåst upp åt linnéa. Jag låg på den och hade öppnat alla ventlierna, men det gick i snigelfart, jag låg där och förbannade mig över denna svanen, jag till och med ville sälja den till någon som hade anlänt till havet...det var då grannen på stranden kom fram till mig och visade mig ett knep hur man fick ur luften snabbare, sen sa han att nu behöver du kanske inte sälja den heller:)

Ja jag bjöd på den händelsen....de på stranden fick sig i alla fall ett gott skratt
Vi tog oss en varsin glass innan vi körde hemåt igen.

Väl hemma så bestämde vi att becca o benjamin skulle stanna till elva, vi hann spelalite yatzy och pratat lite mer...hade en jättemysig kväll:)


Midsommarafton

Hejsan

midsommarafton jobbade jag morgonen till klockan ett. Sen var det till och köra hemåt och hoppa in i duschen. Vi gjorde oss iordning, sen hämtade vi upp Emelie S för att sen bege oss till Hunshult till Mikaela och Fredrik.
Dit var vi bjudna midsommarafton:)

Vi hade ett strålande väder (vilket inte har hänt på många år i sverige) så bara det var ju helt underbart:)
Vi åt ute i trädgården, jättemys.
Efter maten gick vi en runda och tittade på kalvarna...Linnéa var lite reserverad men tyckte det var spännande samtidigt:) Vi vuxna tyckte nog det var roligast.

Sen begav vi oss tillbaka till huset och bestämde oss för o spela lite kubb...damerna mot herrarna. Vi var fyra damer (med Linnéa) och de var bara två herrar, men det hjälpte inte för de slog oss två gånger...sen gav vi upp.
Vi blev fika sugna efter all energi vi gjort av med, så micka bjöd på kaffe, marängtårta och jordgubbar, det var verkligen mumma:)

Kvällen fortlöpte och vi hade en väldigt trevlig midsommarafton<3


Tupperware

Hejsan

ja igår hade vi tisdag....jag jobbade först dagen till klockan 15.00. Efter jobbet körde jag och hämtade min lilla sessa på dagis:)
Sen körde vi hem och lagade lite lätt mat, linus hann med hem och äta lite innan han skulle bege sig till Hunshult och hjälpa våra vänner med o lägga tak.
Jag och Linnéa gjorde oss iordning för och gå ner till Linnéas faster Fia på ett tupperware party:)
Det var ett lite annorlunda party, vi fick själva göra två olika dipper som vi skulle fika på senare....när vi gjorde dipparna skulle vi naturligtvis använda tupperware prylar:)
Lite dramatiskt blev det minsann med, en av tjejerna som råkade skära sig i fingret:(men det gick rätt så bra.

Jag beställde en grej som kan både skära grönsaker, hacka lök, vispa grädde mm allt i ett. Passar mig utmärkt jag tååål inte hacka lök:)Kostar därefter men men.
Jättehärlig fika fick vi med en massa småplock...mums. Barnen satt ute i trädgården och fikade...när de flesta hade fikat klart böjrade de leka och springa runt, men inte min Linnéa inte...hon satt kvar o fikade, när jag sen såg att hon rörde på sig trodde jag att hon skulle leka med de andra barnen men hon gick bara in och hämtade mer fika:)de såg så sött ut.

Jag och Linnéa gick hem vid åtta tiden, sen somnade Linnéa nästan direkt. Vid halv tio tiden kom Axel hit, han skulle sova här inatt.
Hans mamma och syster Ellen är i Ullared idag på Gekås och shoppar loss hehe.
Idag hoppas jag på lite bättre väder, tänkte ta ungarna till lekparken i olofström och sen ta en glass..

höres later


länge sedan igen....

ja nu var det ett tag sedan jag skrev här igen.....blir bara att jag glömmer det ibland.

Sedan sist har det hänt en del.....jag, Linus och Linnéa har varit i Vimmerby på Astrid Lindgrens värld...vi åkte den 10 juni kom hem dagen efter. Det var helt fantastiskt som vanligt, vi var ju där förra året med och vi får bara inte nog av detta underverk.
Det regnade nästan hela tiden men inte i några större mängder åt gången, Linnéa brydde sig inte om vilket som tur var:) Efter första dagen körde vi till ett uteställe och åt lite middag där sen bar det av till stugan för lite mys:)
Två underbara dagar tillbringade vi tillsammans i Vimmerby<3

Dagen efter Vimmerby hemkomsten alltså lördagen, stack jag och Linus till SRF (vi chansade på att de fanns biljetter kvar) och det fanns det:) vi var med Mikaela, Fredrik och Emelie. Biljetten fick jag av Linus i födelsedagspresent:) Uppträderna var si så där....Guns n roses var heeeeelt värdelösa, eller jag menar Axl rose var heeeeeelt värdelöööös, en föråldrad man i sina värsta år, kan man LUNGT säga!!Usch.
men en trevlig kväll hade jag ändå:)

Nu i fredags hade jag lite kalas för min familj och släkt, hit kom Annika, Alexandra och Liam, Fia med familj, kalle o Ingrid, min farmor, min pappa, mina systrar+ benjamin, micke och marie. Det var ett jätte trevligt kalas allt gick väldigt smidigt till, maten var uppskattad. Jag fick jättefins presenter av alla bla stegräknare, kakfat med marilyn monroe, blommor, cash, tavla, skraplotter, kamera, parfym, presentkort mm

I lördags hade jag fest för mina kära vänner, då kom Mikaela och Fredrik, Emelie, Tua och Annika, Andreas och Felicia. Vi började med att jag öppnade presenterna, jag fick presentkort på blomsterbutik, presentkort på en bokaffär, halsband med tillhörande öronhängen:) sen fick jag en stor rosa korg utav Tua, Annika och Gun som de tänkte jag behövde när jag Tua och Annika ska ha "lära carro baka kväll", i korgen fanns det en liten pajform, tre receptböcker, en slickepott, ett roligt sugrör, två flaskor vin , en flaska likör, ljus, lite fjäderliknande saker som man mest har för dekoration, tror jag fick med det mesta där:)

Jag blev oerhört glad för allt jag fick så tack än en gång mina underbara vänner!!!

När vi hade ätit gick vi ut på tipsrunda, jag hade ställt samman tio frågor som handlade om mig själv:) tycker det gick bra för de flesta, Mikaela vann. Priset jag hade tänkt ut till vinnaren var att få dekorera min 25 års t-shirt (framsidan), blev otroligt bra, sen fick alla som var här skriva vad de ville på baksidan och det blev en hel del skrivet kan jag tala om. Vilket minne säger jag bara, det ångrar jag inte för en sekund:)Så glad för att jag kom på det:)
vi spelade lite klubb med när det var uppehåll:)
Sen var det dans musik och allmännt umgänge som gällde hela kvällen/natten, min kväll avslutades inte förän närmare 4 på morgonen:)

Ett stort tack till alla som gjorde denna 25 års dagen så underbar för mig!!!

Söndag:(

Jo idag har vi den tråkigaste dagen i veckan, nämnligen söndag. Inte hjälper det att det är sveriges nationaldag heller, man ska ändå jobba imorgon:(

Idag har vi också varit ute hela dagen. Jag startade med att täckmåla på utbygget idag, orkade inte allt men tog i alla fall halva, det var för stekigt och stå där och måla.
När jag la ner penseln drog vi till maxi för och köpa lite mer täckbark.

När vi var hemma igen fyllde Linus på vatten i Linnéas pool som vi har ståendes i trädgården nu över sommaren, Linnéa hade mkt svårt för och låta bli o bada, så Linus fick slänga i lite varmvatten så tösabiten fick bada:)
Mkt badande blev det med, upp o ner hela tiden:)
Vi åt middag ute *mys*
Jag fyllde på med all täckbarken vi köpte, blev väldigt nöjd med mitt trädgårdsverk:)
Linus satte upp staketet på våran lilla veranda om man kan kalla det för det, bra blev det i alla fall, ser bara allt målande framför mig:(

Jaja det va det...nu har jag bloggat igen helgen:)

ha de gott puss


Tosselilla

I lördags for jag, Linus och Linnéa till Tomelilla för att besöka Tosselilla, en liten impulsgrej Linus kom på. det var menat att vi skulle på folkrace i Kristianstad med planerna ändrades.
Ett underbart väder bjöds vi på i Tomelilla:)
Linnéa var helt "galen" när det gällde karusellerna, hon åkte några jag inte trodde hon skulle våga, hon gav av sig ett skratt som varkens jag eller Linus hört förr:)
Vi åkte med henne i de karuseller som krävde det och det var helt underbart och få se hennes min när karusellen satte igång:)

Badandet gick lika smidigt det, hon åkte i vatten rutschkanorna som ingenting. Jag valde att stå över badandet (e en liten badkruka) men Linus var inte sen med och hoppa i poolen:)
Vi gick och tittade på lite djur som fanns där med, sen vaskade vi lite guld:)sju guldkorn fick vi ihop, för det fick Linnéa en guldmedalj:)

Sen var Linnéa så trött av den långa härliga dagen så vi bestämde oss för att bege oss hemåt.

Väl hemma satte vi igång i trädgården, jag lukade i rabatten och fyllde på med bark och Linus målade lite på utbygget.
Vi var verkligen ute hela denna dagen, fantastiskt:)


4 juni!!

Hejsan...

Jag, Linnéa och Becca startade våran fredag med att sticka till maxi/lindex för och inhandla lite hårfärg till Becca. Jag hittade en liten söt klänning med för ett vettigt pris:)
Efter affärsbesöket stack vi ner till halen sjön för och sola och äta lite glass, det slutade med att Linnéa plaskade i vattnet, det var hennes första dopp detta året:)
En mkt härlig dag hade vi där vid sjön.

När vi kom hem åt vi lite middag sen började jag på och färga Beccas hår, vilken utmaning det va må ni tro, hennes hår är inte bara tjockare än hästhår men mkt mkt längre med...usch en riktig pärs va det kan ja lova.
Efter färgningen toppade jag till henns hår lite med, vilket var väl behövligt:)

Senare på kvällen körde jag Becca till Lidl där hennes far väntade på henne....Tack för trevliga dagar Becca!!


stormöte

ja idag har vi haft stormöte på jobbet mellan halv två och halv fem.
Tyckte det gick väldigt bra, vi fick lite tid i våra nya grupper, det var skönt.
Det tillkom ett nytt datum oxå för en liten träff i vår nya grupp:)

Efter mötet körde jag o handlade lite åt min kära mormor...satt hos henne en stund o höll henne sällskap med:)
När jag kom hem var de bara till o ställa sig vid spisen och laga mat, det gör det inte av sig självt. Chili corn carne blev det idag.
Efter middagen var vi ute och påtade i trädgården och jag målade lite fler plankor.

Vi fick lite besök av linus morbror och fru som bor precis över gatan, de va lite nyfikna på hur vårt hem ser ut just nu:)Såklart en stökig dag, men de hade väl överseende hoppas jag:)

Har kopiöst ont i min rygg för jämnt nu tycker jag, har tagit lite smärtstillande nu så jag hoppas att jag får lite sömn inatt. Ska jobba kvällen imorgon sen är jag ledig i helgen;)riktigt gott det.

Go natt sleep tight


x möte

Hejsan!!

Igår hade vi tisdag och vi hade ett x insatt möte på min avdelning med start klockan nio på morgonen!
Jag fick lämna Linnéa till sin farmor, ville inte ha med henne på ett möte, trist för henne då.

Mötet gick väldigt bra tycker jag, tror att mer eller mindre alla kände sig lite mer lättade och att luften rensades.
Det var ett väl behövligt möte må jag säga för att vi någonsin skulle kunna bli ett bra gäng:)

Efter mötet körde jag och hämtade min lilla skatt.
Sen bar det av hemåt för och laga lite mat. Ungspannakaka med bacon o äpple:)
När jag och lilltjejen var mätta o glada knackade det på dörren och jag trodde det var linus som fjantade sig så jag öppnade dörren och började gå inåt igen, då visade det sig att det var  RADIOTJÄNST.....jaja snigel på ögat eller vad man säger...

När Linus kom hem satte vi igång i trädgården jag klippte gräset, Linus trimmade och Linnéa gungade och hade sig:)
När jag hade klippt klart målade ja ett par plankor i garaget, Linus och Linnéa höll på med kojan.

Vid åtta tiden gick jag och Linnéa ut och gick, hon hade pyjamas på sig så det var lite meningen att hon skulle somna för natten. Linus sprang en runda sen var vi helt slut när vi kom hem. Blev en liten dusch och sen lite balla av stål....sen var det marsch i säng:)


RSS 2.0