nattning

Hej
slutade jobba kl åtta ikväll:)rätt skönt ibland. Gick hem till Tua för och hämta min bil och lämna lite saker till henne också. Vi pratade lite grann sen var det dags för mig och köra och hämta Linnéa hos faster Alex. Faster fick hämta Linnéa idag från dagis för farmor ligger i magsjukan:(inte bra det.
Men Linnéa bryr sig inte om vilket, hon trivs hos alla den:)
Jag hämtade snäckan sen körde vi hem och bytte till nattlinne direkt, borstade tänderna och bytte blöja. Sen gick vi till Linnéas rum och läste en saga (nalle puh såklart) och Linnéa somnade efter en stund:)Så duktig e hon.
Förra natten låg hon i sin säng till kl 2 på natten då kom hon gåendes till oss:)

Det går bättre och bättre, det e skönt det:) Min duktiga lilla älskling!<3

linjetrafik

jaha då ska man åka buss till jobbet idag, första gången på riiiiiiktigt länge kan jag säga:) Min fina bil står ju hemma hos Tua så fint, jag ska hämta den efter jobbet ikväll.

Granada

hej:)
Ja igår orkade jag fasen inte gå in och skriva ett enda dugg, jag va så jäkla slö igår:)Allt har sin förklaring.
Jag och Tua kom på i lördags fm att vi ville till granada:)Linus hade redan varit på systemet om ifall att jag skulle få för mig och dra ut:) så Tua ordnade barnvakt till Gry medans Filippa fick vara med Bamse. Linnéa skulle sova hos farmor så att Linus kunde hämta mig på granada senare på natten.

Jag var väl hemma hos Tua vid ca fem tiden kanske, så vi korkade upp direkt:) Pratade skit och gamla minnen, alltid roligt det:) vårt förflutna e ju inte så helgonlikt heller, men de har vi ändrat på nu:)mammor o allt:)
Vid åtta kom Bamse och Filippa hem från Tuas föräldrar så jag och Tua fick kela lite med henne med, hon e ju så söt:)
Sen vid halv nio slöckte vi ner för världens skull, så duktiga var vi:) Var ni de??

Senare kom det en annan karl och joinade vår lilla förfest, Stefan hette han nog ja. En blyg liten rackare men inte efter ett par gökar haha. På granada rockade han loss minsann:)

Det var inte alls mkt folk på granada kan jag tala om, men det var faktiskt skönt och slippa tränga sig fram och man kunde köpa dricka när man ville:)perfekt.
Träffade lite gammalt folk som man inte träffat på länge, alltid kul.
Så Tack Tua för en jätte trevlig kväll, det var alldeles för länge sedan. Men som du sa nästa gång får Bamse och Linus vara med:)
En stor kram till Tua min vän, och en till min älskling Linus för att du orkade hämta mig på natten:)

yippie

Ikväll ska jag hem till Tua igen....vi ska dricka lite och gå en sväng till parken:) Ska bli trevligt, jag har inte varit i parken på EVIGHETER så det e på tiden att jag drar mitt as dit och ser hur det nya bygget har blivit (om jag nu kommer tänka på det)
Ska sova hos Tua sen med så slipper Linus väcka lilltjejen för och hämta mig:)
Det stora problemet som alltid när jag ska iväg!KLÄDER!!!!hatar det verkligen...jag kommer byta kläder 100 gånger innan jag kommer iväg och jag kommer ändå inte vara nöjd
Tänkte i alla fall sola lite innan det kan aldrig vara fel:)

Nu lagar jag lite kyckligfilé med ris och currysås:) nam nam

Tua

Är hemkommen efter ett besök hos min vän Tua! Jag hade Linnéa med mig också så hon fick chansen att leka med Tuas yngsta dotter Filippa, sen har hon ju en dotter på fem år med som heter Gry, de är så söta så:)
Linnéa och Filippa var lite aggressiva mot varandra ibland men det lekte fint också (tror de är för lika).
Jag och Tua fick prata lite med mellan "inte-göra-så-néa-filippa" varven:) Vi får ta och träffas utan barn med någon gång. Är lite sugen på och festa ihop med Tua med för vi har alltid så roligt ihop när vi festar:)Och det var länge sedan nu med.

Vi kom fram till att det var ett år sedan vi hälsade på varann, vilket absolut inte är acceptabelt över huvud taget!!Skärpning Carro och Tua!!:)




provade på

Efter Karlshamn igår var jag ute och gick en sväng...gick mot Willys och tänkte att jag skulle prova på och jogga en bit, det gick jättebra:)Men joggade inte så mycket för jag har en benhinne inflammationshistoria bakom mig:) I onsdags hade vi ju vårt sista rökmöte och en sjukgymnast var på besök (pinsamt att vi bara var tre st) men det var jätteintressant för vi kunde fråga honom om de mesta, så jag passade såklart på o fråga om mina cp-iga benhinnor, och han trodde att jag hade gått ut för hårt för snabbt i samband med dåliga skor!
Han berättade också vilka muskler man skulle träna upp mest och det var tre stora muskelgrupper:
1) ryggen
2) baksida lår
3) skuldror
De tre muskelgrupperna är motsatserna till
1)magen (där vi e starka)
2) framsida lår (samma)
3) bröstben (samma)
Så för och få en bra balans i sin kropp ska man försöka hålla en jämnvikt mellan dessa muskler. Tyckte det va skitbra och få veta så nu ska jag minsann få en bättre hållning.

Han berättade att nutidens människokropp håller på och gå tillbaka till en neandertalares hållning, vi e krökta och böjda hela tiden. Han sa även att barnen idag kallas för PSG=playstation generation...hemskt!!
Så nu vill jag inte bara ha tag i  en rockring utan i ett gummi band också som man har till olika övningar.

Onödigt vetande kanske ni tycker


optikern

Hej
Igår var jag, Linus och Linnéa i Karlshamn efter jobbet i o med att jag hade en tid för undersökning på specsavers. På tiden om man säger så jag har inte varit på en undersökning sedan typ 2002-2003 kanske!?Så verkligen på tiden.
Kändes lika dumt igår och sitta i den där maskinen när man ska ha hakan på en ställning och pannan mot en annan.
Efter alla undersökningar sa hon som hjälpte mig att jag hade haft för skarpa glasögon (eller om min syn hade förbättrats) så jag fick lite svagare glasögon nu:)Alltid skönt om det kan gå på det hållet.
Sen var det till och välja ut båge med..och inte bara en utan två:)JAg antog deras erbjudande om två bågar betala för ett. Hittade efter många om o men  två bågar jag verkligen gillade, ett par jag ska ha på jobbet och ett andra par att ha privat:) Allt gick på ca 2800:- det var då undersökningen, två par bågar, anti reflexbehandling på båda och glas. Jag tyckte inte att det var så farligt, jag gav ju 4000:- för de gamla. Det tar ca 2 veckor innan jag får dem. Jag tänkte lägga in en handpenning på dem men Linus var så gullig och betalade rubbet igår, fast jag betalade undersökningen:)


rockring

var hittar jag det!!

vilken trevlig dag

Tjena

Igår började jag och Linnéa vår dag med och tvätta, inte så roligt men det var inte så drygt som det brukar vara för vi var ute under hela tvätt tiden, Linnéa har ju fått en cykel där det finns en lång pinne med som vi kan hålla i så vi tog den på en ride igår mellan tvättarna. Linnéa tyckte verkligen att det var jättekul:) Jag vet inte hur många varv runt smålandsgatan vi tog:)

Sen när Linus kom hem efter jobbet köde han och Linnéa till Jämshög (såklart) och tog min fiat och körde hem till Micka. Sen körde vi till Älmhult för och träffa Sara:), vi käkade lite mat på Elme jag tog vitlöksmarinerad kyckling med tsaziki sås *mums*
Där satt vi och tjabbade ett bra tag, kocken tyckte väl att vi skulle röra på oss om vi inte skulle beställa mer:)blicken sa det i alla fall:)
Sen gick vi en snabb runda i Älmhult sen blev vi sugna på lite efterrätt så vi drog till Sorello:)där tog jag glass med marängswiss och chokladsås:)mmmmm

Sen såg vi att det typ vräkte ner snö så vi bestämde att avsluta vår dejt där, men gud vad trevligt vi hade:)






syrran



ja då har man haft lillasyster på besök med:) Linnéa tröttade nog ut henne en aning. Först ville hon bara vara hos mig men efter typ fem minuter slet och drog hon i Linda:) Linnéa

vårrensning

ciao

idag har jag, linus och nea varit hos annika igen för o se om jag kunde måla klart stolen, men det var ju för fan inte ens halvtorrt!!irriterande värre, men jag hade hittat två hyllor jag ville ha målade med så jag satte igång och måla dem:)
Sen krattade jag lite i annikas trädgård...när våren kommer blir man lite nojjig (i alla fall jag)
David kom och hämtade Linus med sen, de skulle till Karlshamn och shoppa lite, jag och nea körde hemåt för o käka lite mat.
Efter maten fick jag en "vårrensnings attack" städade och rensade i förråden och hade mig:)Balkongen städade jag med, det var verkligen behövligt, där låg ju för katten äpplen från i sommras...blää

Nu kom "gubben" hem med, han hade visst köpt en sandlåda som han ska sätta uppe hos annika...det kan ju linnéa tycka om.
Vi ska storhandla nu snart, inte så roligt när man kommer till kassan dock. Sen kommer min kära syster hit en runda..jag kommer sakna henne så mkt när hon flyttar till barcelona!!!min lilla tjej.



fullt upp som vanligt

hej på er

vaknade lite i nio igår morse, hade ställt klockan. Så jag fick masa mig upp ur sängen dock en aning motvilligt, gjorde mig iordning och drog hem till mormor. Sen körde jag henne till frissan i byn, hon skulle få håret iordning inför pro:s 30 års fest.
Hon blev så fin så fin lilla mormor:) Såg tio år yngre ut kan jag lova.
Hon hade haft jätte trevligt på festen med, ringde hon och berättade sen.

Efter alla bravader med lilla mormor körde jag, Linus och Linnéa till Annika, för jag skulle börja måla på min stol (limegrön). Ellen och Axel var där med så det var ju roligt för Linneá och få leka lite med dem.

Sen körde vi hem en runda och åt lite. Vi tänkte att vi skulle vila en timme innan reprisen av Så ska det låta började men fast att Linus ställde klockan vaknade vi inte:)
Men när vi väl vaknade tog vi våra cyklar och cyklade ner till lekparken med lilla Linnéa, det tyckte hon om:)
sen var det bara degning framför tv:n:) gött
Ps:Emelie...det var helt klart sällskapet:)

Plånboken

Hejsan

igår hade jag ju semester:) så jag, linus och linnéa vi körde en runda till ekohallen, hittade en massa skit:) sen körde vi vidare in till Kristianstad och gick lite inne på lindex och H&M. Hittade ett par jättesöta foppatofflor till Linnéa:)söta så. Hon fick även ett par solglasögon som hon ser så cool ut i. Vi käkade en bit mat med inne i stan, vi hade en riktigt mysig dag.
Självklart fick det bli ett stopp inne på biltema med innan hemfärd, men det var inte så plågsamt som det brukar va:)jag och linus tog oss en liten fika där medans linnéa sov i sin vagn:)

På hemvägen körde vi inom Ombonat för och hämta upp min gardin som var färdig, blev rätt bra jag har nog gett fel mått:(. I alla fall så var vi inne i en målar affär efter det och köpte färg till en stol jag ska måla, sen bar det av till maxi men vi gick aldrig in. Jag kände i alla fickor jag hade men jag kunde bara inte hitta plånboken, fatta paniken?!vi körde till de affärer vi hade varit i men inget resultat. Vi körde hem och vände upp och ner på bilen utan resultat. Jag tog min cykel och letade i byn, sista utvägen var en runda till maxi. Jag frågade om de hade fått in en plånbok, och de hade de=)fatta jag blev glad!!!Fick numret till hon som hittade den med men hon ville inte ha något som belöning.

Senare på kvällen blev det en runda hem till David och emelie i deras nya fina hus:)de har fått de så fint nu. Vi käkade lite skräpmat och sen spelade vi lite spel. Det var länge sedan jag skrattade som jag gjorde igår:) Vet inte om det var vinet eller sällskapet haha.


Mary Kay

ja då har man jobbat sina två dagar denna omgången, fick ju semester imorgon ska bli så härligt med en hel helg fritt:)
Har precis hämtat min prinsessa på dagis, hon ville förstås inte följa med hem men med lite tålamod så går det:)
Blev tillfrågad av en annan mamma på dagis om jag ville följa med på ett Mary Kay möte (typ) asså inte något party eller så. Hon fick mitt nummer i alla fall så får vi se sen.
Har fått en tid till specsavers för en undersökning av mina fucked up eyes, på tiden. har haft mina glasses sen typ andra året på gymnasiet och inte varit på undersökning sen dess, mycket dåligt av mig. Men nu ska det bli av, kollade lite efter bågar med igår hittade några intressanta, blir spännande.

"varför kan livet aldrig bara få vara?alltid ska det vara problem!"

det e inte mänskligt

och behöva bestiga dessa djävulska backar som finns i vår värld, jag tänkte att i o med att det var så fint väder idag, kunde jag cykla med Linnéa till dagis, men fy fasen vilka backar jag hade att ta mig igenom på ditvägen. Så fort jag hoppade av cykeln för och gå lite sa Linnéa "mamma sitta där" och pekade på sadeln ja jo om jag hade pallat hade jag gjort det, shit asså. Hemvägen gick ju desto smidigare nästan nedförsbacke hela vägen:) Men efter en sväng i duschen kändes det rätt bra faktiskt:)

mums nu har jag precis ätit lite minestrone soppa med lite fransbröd, längesedan det:)

Ikväll ska jag jobba med, börjar kl tre, men jobbar bara två dagar denna omgången jag har nämnligen tagit semester på fredag, så gött och vara ledig en hel helg:)


ne minsann håret måste fönas...töligt men ett måste


playground again

Ja hej igen

jag och Linnéa sov en bra stund i eftermiddags vi låg i soffanoch sussade så gott:)

När vi vaknade var vi så otroligt pigga så vi drog ut med cykeln igen, till lekplatsen såklart. Linnéa verkligen älskar och springa runt där och leka :)Och jag älskar att se henne springa runt där full av liv, mitt älskade barn. Vad skulle jag göra utan henne?!Så som jag mår just nu (till o från) skulle jag aldrig klara mig utan min Linnéa, hon förgyller mina dagar.

Efter lekplatsen cyklade vi hem till mormor och kollade på glamour såklart:)Mormor blir så glad när vi kommer på besök, Linnéa är så glad i mormor med:)

När vi kom hem käkade vi lite sen var det minsann dags för en liten dusch för lilltjejen i o med att det är dagis som gäller imorgon. Farmor som ska hämta henne på dagis imorgon.

Jag har nattat Linnéa i sin egen säng nu ikväll, hon ligger omringad av sina Nalle Puh kramdjur och lyssnar till lugn klassisk musik och sover så gott:) Mammas duktiga tjej.


JAG ÄLSKAR VERKLIGEN LINNÉA SÅ DET GÖR ONT I MIG NÄR JAG TÄNKER PÅ DET!!


tandläkaren

Back from the dentist...var så rackarens nervös när jag satt i väntrummet...trodde jag skulle svimma helt ärligt. Men det var inte alls så farligt, det gjorde bara ont en enda gång och han lagade två hål:) duktiga carro.

Blev inkallad till the boss med när jag var färdig hos tandläkaren, tänkte först att "vad har jag nu gjort?" men det var bara glada nyheter, berättar mer om det när det är svart på vitt:)

Precis kommit hem och vilket vårväder vi har, vår termometer visar hela 17 grader!!!!!yippie, om Linus hinner pumpa upp mina däck på min cykel kanske jag och Linnéa kan ut och cykla en runda idag med. Till dig Angelica som kommenterade mitt förra inlägg: klart det är bra för kondisen men inte så bra för min cykel och vill jag ha en sån trög cykel kan jag köpa en ringrostig på loppis, denna har tre växlar och ska inte kännas som att man har trean i när man har ettan i:)

Nu ska jag laga lite mat tills min lilla prinsessa kommer hem:)

Puss puss


lekplatsen

Heijpa
ja då har man jobbat fyra dagar nu..hade en extradag i söndags, tänkte att om jag redan jobbar tors, fre, lör så kan man likaväl ta söndagen med:)
Va sjukt sleten igår efter jobbet i alla fall...gick direkt till sängen och slappade, fick ett sms från min far kl 14.40 som löd såhär:
-hej kommer ni till farmor på middag kl 15.00?
Ja bara va??tjugo minuter innan middagen får jag ett sms..jag skrev att vi inte hann vilket vi inte gjorde heller.
Pappa kom förbi en sväng senare på kvällen för och lämna Valhallaracet filmen -09.

Jag och Linnéa tänkte vi skulle ut och cykla en runda idag men det va inget som var riktigt bra med denna cykelturen, det började med att jag inte kunde hitta rätt cykelnyckel, jag hade typ tre nycklar som var kandidater men inte en enda passade. Jag fick ringa efter Linus, snäll som han var kom han hem med rätt nyckel. Ja så nu var vi ju på väg härifrån, men va fan jag fick ju trampa i nedförsbacke...det har ALDRIG varit så swettish och cykla kan jag säga. Det var för lite luft i däcken kunde jag konstatera efter ett tag.
Men vi tog oss till den nya lekplatsen i alla fall, Linnéa var överlycklig när hon sprang mellan rutchbanorna och gungorna:) En timme orkade vi med och leka, sen blev det ytterligare en otrolig jobbig väg hem. Det var så jobbigt så jag och Linnéa somnade när vi kom hem.

adios

dagis igen

äntligen fick min lilla älskling åka till dagis igen...det var dock inte så populärt när jag väckte henne vid sju imorse men efter lite frukost hade hon ett smil på läpparna. Hon hoppade upp och ner när jag sa att det var dags och ta på ytterkläderna för att vi skulle till dagis:)härligt det.
Väl på dagis hann hon bara ge mig en snabb puss sen var det raka vägen in till lekrummet:)
Efter att jag hade lämnat henne på dagis stack jag iväg och solade en sväng...fan vad nice det va asså...man e ju blek som ett ghost...behöver verkligen få lite färg som man ser mänsklig ut.

Hemma har jag städat lite som vanligt...en aningens pedant kanske?!jaja
Duschen var ju helt freakin underbar...jag fick duscha utan att någon står och tittar på eller att någon rycker och sliter i handtaget....helt underbart.

Idag ska vi storhandla med...vi har gått och blivit riktigt ekonomiska nu i finanskrisen och allt...haha...men det lönar sig i slutet av månaden för då kan man unna sig något fint och även kanske lägga undan en slant.

magen kurrar...måste gå och äta en banana...moi moi

rättegång

så jäkla fegt o slå en tjej asså!!

the visit

i torsdags var jag, Linnéa och Linus hos micka och fidde på ett litet besök. Vi blev bjudna på kaffe och bullar. Bullarna hade mickat bakat själv *mums*...och hon tinade dem framför kaminen:)
Vi utbytte presenter med...vi gav dem en inflyttningspresent och de gav Linnéa en 2 års present.
Linnéa fick ett linne med tillhörande trosor med små röda rosor på:) De fick två värmeljusstakar av oss.
Vi hade roligt som vanligt...det va inte ÖKEN (micka hehe).
Sen i fredags gick jag på mitt pass...jag hade turen och ha hela helgen denna veckan.
Prickade för min sommarsemester med...jag har tidig i år för er som undrar?:)

Igår när jag kom hem från jobbet blev jag överraskad med en paj som Linus och Linnéa hade slängt ihop...gulligt av dem små liven.

Linnéa har börjat prata med nu så in i vassen...idag sa hon "paj"..hon har börjat säga "tack" varenda gång jag ger henne något...hon säger "néa busig" hehe ja det e helt underbart och höra att hon börjar prata en massa nu. Men nu får man börja akta sig för vad man säger, hon snappar upp allt nu. Tungan i styr CARRO!!

idag har jag och Linnéa varit ute och gått en timme i jämshög medans Linus höll på med fiaten...inget härligt väder direkt men det gick.

vill sola

Utmaningen:)

Jag blev utmanad av min lillasyrra ladyhumpalot

4 Tv-program
- LA-ink
- desperate housewifes
- C-minds
- 2½ män

4 saker jag gjorde igår
- jobbade kväll
- tittade på NallePuh med min dotter
- blev överraskad med paj när jag kom hem från jobbet
- tog sovmorgon

4 saker jag längtar till
- sommaren
- utlandet
- hus
- ett syskon till Linnéa

4 saker på min önskelista
- en mazda 3
- stor svart matta från Ikea
- ny mobil
- ny soffa

4 andra bloggare jag utmanar
- emeliesandgren.blogspot.com
- rebeccaliimatainen.devote.se
- miquala.blogg.se
- angelikk.devote.se

kristianstad

Hej
ja igår var vi i Kristianstad efter att Linus kom hem från utbildningen. Vi körde först till biltema...inget intressant i den piss affären...får skalla värk av den jäkla musiken därinne med.
Efter biltema körde vi till Mac donalds och åt lite mat:)Sen tog jag och Linus oss en varsin kopp kaffe med medans Linnéa lekte i lekhörnan:)
Sen körde vi till harald nyborg, linus skulle kolla efter något men jag och Linnéa hittade en häftig cykel som vi ville att Linnéa skulle ha...så Linus fick komma bort till oss och godkänna:)Linnéa blev jätteglad över cykeln!
Efter det körde vi en runda hem till Alex och de men det var bara Annika och lillkillen där...så man fick kela lite med honom med.

Idag har jag och Linnéa varit och köpt inflyttningspresent till Micka och Fidde...vi ska hem till dem senare ikväll. Nu ska jag äta glass tillsammmans med Linnéa

hejs svejs


vilket underbart väder

hej på er alla

vilket vackert väder det är ute idag!!solen skiner och fåglarna kvittrar...jag bara älskar sånt här väder:)

Jag och Linnéa började vår morgon med att rensa i "sunes och tuzzes" bur inte så himla trevligt men ett måste...och det blev ju så glada när det var gjort:)
Sen var vi bara tvugna och gå ut i det vackra vädret...Linnéa har ju varit sjuk ett tag med nu så hon har ju knappt varit ute någonting och det gjorde nog henne gott för hon somnade på hemvägen och sov så djupt så djupt:)
Jag har börjat föra anteckningar i min sluta röka bok med nu...började med det igår och jag har skrivit hur många sidor som helst:)kanske skulle publicera den sen..haha skojja bara.
När Linus kommer hem ska vi köra till K-stad till biltema SÅKLART!!vad annars. Jaja vi byter lite miljö i alla fall.


varför kan jag inte låta bli?

varit hos mormor en sväng nu ikväll...jag och Linnéa tänkte att vi kunde titta på glamour tillsammans med henne idag:)
Men sen kunde jag inte låta bli och börja städa och pyssla rundor hos henne. Jag försökte ändå låta bli idag men det gick inte så bra. Mormor har ju dock inget emot det men jag tycker att det kanske e lite strange....jaja gjort e gjort. Linnéa var helt slut efter allt städande hos mormor så hon somnade i bilen och vaknade inte ens när jag bar upp henne i lägenheten. Tyvärr måste jag väcka henne om en stund för hon ska ha sin penicillin:(

Måste gå och titta på nya avsnitt av desperate housewifes:)

husvisning

precis hemkommen från en husvisning nu....jäkligt fint och mycket nytt där vilket är väldigt bra..men jag e lite tveksam faktiskt...vill så gärna ha ett av de radhusen på hallonvägen...där kommer man runt huset och där finns de tre sovrum också vilket vi kommer att behöva sen när Linnéa får ett syskon.

Men vi ska tänka på det lite till sen får vi se.

dålig i magen e ja me jäkla skit...tog två dimor nu hoppas det hjälper:)

Ska sätta mg o glo på nalle puh nu med lilltjejen

påhittig

satt o kollade en sak på datorn o Linnéa sa att hon ville ha banan...jag förklarade för henne att det låg en banan i vardagsrummet på bordet. Hon sprang dit men sen måste hon ha smugit sig förbi mig igen o gått in i köket...för jag hörde mikron slå igen o börja döna, jag sprang ut i köket o där stod Linnéa och sa banan banan och pekade på mikron....ja minsann i mikron låg det en banan och cirkulerade rundor:)

sa ju givetvis till Linnéa på skarpen men skrattar inombords så jag håller på o storkna

snokartime

hittade detta när jag snokade runt lite på min syrra Lindas blogg from the old days:)


Jag har blivit moster! (skrivet 9/2 2007)
JA!
Det ar sant!

Min syster klamde ut en liten flicka, jag ar glad glad glad!
Jag var nastan saker pa att det skulle bli en liten tjej ;)

Tyvarr ar jag inte tillrackligt uppdaterad om laget annu, vantar spant pa ett mejl med fler details. Hor av mig igen nar jag vet mer! ;D

(skrivet 14/2 2007)
Och jag langtar ihjal mig efter att fa traffa min nyfodda systerdotter Linnéa. Har fatt bilder pa det lilla knytet nu, hon ar sa sot! Ahhh, vill traffa henne nu!

Rätt roligt och läsa lite gammalt..o detta hade jag inte sett:)
Puss till syrran min

min drömbil

http://www.dagensmedia.se/mallar/dagensmedia_mall.asp?version=217762



Farbror doktorn

Hejsan!

Ja nu har Linnéa haft feber sen i torsdags...det har hoppat mellan 40.8 och till och vara normalt. Igår när jag var på jobbet hade min svärmor kört hem till Linus och Linnéa och därifrån ringt in till jouren...de sa att om hon fortfarande hade feber som idag skulle vi ringa till vårdcentralen.
Hon hade feber när vi vaknade imorse med så det blev ett samtal till vårdcentralen och vi fick en tid dit kl 13.00.
Besöket var inte så populärt av Linnéa...tyckte inte alls om att en främmande man skulle lysa i hennes öron och stoppa en spatel i halsen på henne....men det gick fort. Han tyckte att hon var lite röd i båda öronen som om det var på väg till öroninflammation. I o med att vi var inne på den femte dagen med feber så tyckte han att vi skulle ge henne penicillin. Så efter vårdcentralen blev det ett besök till apoteket med. Detta var Linnéas andra besök hos en läkare bara...det e bra gjort av henne:)
Nu hoppas jag på att hon kommer bli bättre:)Min älskade sessa,
Linus jobbar em..pissigt!!!
Jag fick ta vård av sjukt barn idag så jag kan ro om Linnéa.


RSS 2.0