kalaset

Hej:)

Igår var vi som sagt på 1 års kalas för det lilla busfröt Liam:) Han tog emot oss i dörren och såg ut som en riktig solstråle verkligen:) Han öppnade sina paket med iver...det var nog roligast för honom tror jag.
Det var ett mkt trevligt kalas, vi fick underbar smörgåstårta att äta och sen blev det bamsetårta till kaffet:)Mycket fint ordnat. Och mkt fint fick lillkillen också, nu har han att göra ett tag framöver med alla leksaker:)

Efter kalaset tog jag, Linus och Linnéa en kvällspromenad hem. Träffade Emma, Jocke och lilla Ella med på vägen:)så vi stannade och tjabbade lite med dem.

Idag har vi varit i Jämshög, det har varit öppet i alla affärer idag:)så vi tog en runda till målaraffären och beställde nalle puh tapeter till Linnéas två garderobsdörrar uppe i huset:)hoppas det blir bra.
Sen tog vi en runda inom Strössel med, nya barnklädesaffären i Jämshög och där plockade jag åt mig lite kläder till Linnéa:)Allt i alfons åbergs Millan såklart:)

Ikväll ska jag och min älskling på bio, flickan som lekte med elden. Linnéa ska vara hos sin snälla faster Alex med familj:)Tack!!

Liam

Idag fyller det lilla busfröet Liam 1 år:)Många grattis till honom:)

Jag ska...

Vara ledig hela helgen:)det ska bli sååå gött:)

gårdagen

Hejsan!

igår började min och Linnéas dag med att vi låg i sängen och drog oss:)jag frågade Linnéa om vi skulle upp och äta frukost men hon ville ligga och mysa en stund till:)
till slut kurrade det i hennes mage med och då var det dags och stiga upp:)
När vi satt och åt frukost fick vi ett sms från Linus som frågade om inte jag och Linnéa hade lust och köra och hämta Linus och Andreas hos Fidde. Det var ingen av dem som vågade köra. Självklart ställde vi upp...så vi gjorde oss i ordning och sen körde vi mot hunshult:) Där möttes man av tre sletna killar:)

När vi kom hem åt Linnéa och Linus lite middag sen somnade de en stund:)Jag ville inte störa dem så jag var hos mormor en stund, jag hämtade ut ett paket hon hade beställt. Äntligen hittade hon byxor som passade henne:)Kul för henne:)

När jag kom hem körde jag, Linus och Linnéa till Hunshult igen för och hämta vår andra bil. Micka kom hem precis när vi kom dit så vi stannade lite på fika:)Trevligt. Kunde dock inte smaka Mickas bullar, men de såg väldigt aptitliga ut:)

Idag har jag och Linnéa gjort lite nytta i hemmet, jag har städat spisen och ugnen...sånt som är så jävla roligt!!!INTE, men ett måste tyvärr.
Senare i eftermiddag blir det till och måla lite till på garaget tänkte vi, det ska ju med bli klart hade vi tänkt.

hörs senare...:)

ny omgång

hej

ja då har man jobbat fyra dagar nu...kändes väldigt skönt och gå hem från jobbet idag. Var helt slut när jag kom hem, lyckligtvis hade Linnéa precis somnat när jag kom hem så jag bar in henne till min säng och så somnade jag med:)vi sov säkert i två ½ timme:) Vi missade tom när Linus stack hemifrån, han skulle till Fidde ikväll och fiska ål. Andreas skulle oxå med. Så inatt blir det bara jag och Linnéa här hemma, Linus får ju sova över där, de skulle ta sig en jäkel med. Dessutom måste de upp tidigt imorgon och ta upp ålarevet eller vad de heter.

Jag och Linnéa har varit på Willys och tittat lite...kom på till min besvikelse att maxi stänger sju på helgerna. Så nu har vi bara en massa tvätt framför oss...men det tycker Linnéa åtminstonde är kul:)

kalaset igår blev väldigt lyckat...otroligt god mat...kyckling insvepta i mjuka tacobröd och de gräddades lite i ugnen...det va verkligen jättegott:)
Mycket trevligt sällskap. Ellen blev så glad för alla sina presenter:) av oss fick hon "gör dina egna tryck på tröjor" paket, vi köpte även två helt vita linnen som hon kan kladda på:)

Idag är min första dag på ren kur igen...detta är min andra omgång...jag hoppas på att nå målvikten nu:)

wish me luck*

känns som om....

det aldrig blir färdigt....målandet av garaget menar jag då.
Vi var där en runda igår kväll efter jobbet och målade klart en sida...men ännu återstår två sidor plus att det inte täcker som det ska så det får bli en omgång till, men det väntar vi med till nästa år.

Medans jag och Linus målade, lekte Linnéa med Ellen. Ellen skulle sova hos Annika så det passade bra att Linnéa var med dem en stund.

Häromdagen var jag, Linus, Emelie och David i Jämshög på pizzerian, vi satt och snackade lite och åt lite gott:) Innan vi träffades där var jag och Linus i Nättraby och tittade på braskaminer bla. Vi hittade en som vi verkligen tyckte om och vi frågade lite kring den.
Nu har jag ringt sotaren som får komma till huset och se om där finns någon ledig kanal så vi kan sätta in en braskamin:)

Idag ska vi på 6 års kalas, det är Ellen som fyller år (hon fyller dock inte förän den 22). Ska bli trevligt med lite fredagskalas:)Är lite trött dock, det är jag ALLTID när jag jobbar dagen:)Ska jobba extra imorgon med så man får gå hem i tid ikväll.

25 års fest

hej på er..

I lördags var vi bjudna på 25 års fest till Hässleholm. Det var Andreas som hade fyllt år.
Jag och Linus tog bussen till Bromölla vid ett tiden, sen mötte vi upp David och Emelie vid Bromöllas tågstation.
Vi åkte tåget därifrån till Hässleholm vid två tiden och vi anlände till Hässleholm vid lite i tre.
Vi mötte Louise och Paul när vi hoppade av tåget.
Sen gick vi hem till Andreas.
Utanför Andreas mötte vi upp Micka och Fidde med som hade kört bil dit.
Hemma hos Andreas och Felicia välkomnades vi med en lite god drink. man fick tillfälle att hälsa på alla, det var en del man aldrig träffat.

Sen blev vi indelade i smålag....vi fick ett papper med en massa uppgifter vi skulle göra och så fick vi en karta också. Jag hamnade med Fidde och Hanna, jag och Fidde hade en sån tur att vi hamnade med Hanna för hon kunde hela Hässleholm:)
Det var som en krogrunda, där man skulle antingen prova snapsen eller cider/ölen på ställena. Man skulle även fotas också på stället och vi skulle även fota oss själva framför en staty och tillsammans med två främlingar:)
Det var verkligen jätteroligt:)

Sista krogen vi hamnade på var Q-bar...där väntade vi på att alla skulle komma sen bar det av till stället där vi skulle festa resten av kvällen.

Det var en gammal fin byggnad vi anlände till. Vi installerade oss i våra sovrum (för det hade Andreas såklart ordnat oxå så man slapp tänka på skjuts hem).

Sen var det dags att hitta sina platser inne i fest lokalen, våra platser var märkta.
Efter det var det dags för lite mat, smörgårstårta fick vi *mums*:)

Senare på kvällen hade Andreas ordnat en liten bilduppvisning med gamla bilder av sig själv och vänner. Andreas var otroligt duktig när han stod där framme och förklarade varenda bild, han knöt verkligen ihop säcken om man säger så:)

Sen var det presentöppning och Andreas verkade väldigt nöjd med det han fick. Av oss (jag, Linus, Micka, Fidde, Felicia, David, Emelie, Josse, Issa, Martina, Bellborg, Louise och Paul) fick han ett presentkort på Livit.com
Sen fick han en dunk med ..... ja just det och även en mega bega stor ketchup också:)
Sen fortsatte kvällen med en massa gott att dricka och bra musik. Visst fanns det en och en annan dåre med, men det tillhör ju på en fest tycker jag. lite av allt blir bäst...hahaha vad skulle jag annars ha och irritera mig på:)

tro det eller ej men kl sex på morgonen gick vi och la oss...helt sjukt...jag trodde inte jag orkade med sånt festande längre men tji fick jag:)
Hur som haver...en otroligt trevlig kväll hade vi!!Tack så mycket för den fina arragemanget!!

Jobbade igår

Hej

ja igår var min första arbetsdag på typ en vecka...hade lite och läsa igenom om man säger så. Och det kan alltid ha hänt så mkt på min avdelning om man varit borta bara tre dagar tex...i o med att vi har fyra korttidsrum (vilket ingen annan avd har på mitt jobb) så kan det ha flyttat in en massa nya boenden under mina lediga dagar. Men det gick bra tyckte jag, jag var lite förvirrad men det var nog för att jag fortfarande inte var riktigt 100 procentigt kry. Jobbade ju med en bra jobbarkompis så det gick bra.
Träffade ett kärt gammalt ansikte med igår på jobbet, han var inom och skulle hälsa på sitt fruntimmer:)Vi snackade lite...det var trevligt:)Han är så glad med nuförtiden...det är man inte så van vid och se:)

Efter jobbet körde jag inom Micka och Fidde...Linus och Linnéa var tydligen också där. Jag körde inom för och låna lite fler böcker:)tack Micka för alla utlån du har gjort:)pärlan!
Vi blev inte så långvariga i o med att Linus skulle upp och jobba tidigt.


Trodde han ja...kl 07.42 vaknade jag till och tittade klart på klockan och frågade Linus om inte han skulle till jobbet...ni må tro det blev fart i gubben:)
Jag och Linnéa har varit en runda uppe i svärmors hus idag, släppte ut den lille katten med så han fick springa av sig. Jag passade på och tvätta en maskin tvätt åt henne med och lite annat småplock. Linnéa klarade sig så bra i trädgården:)
Vi hoppas på att Annika snart får komma hem igen:)

Ne nu ska jag ochLinnéa fortsätta tvätta vår egen tvätthög:)


känner mig bättre

Hej!
idag känner jag mig verkligen mkt bättre:)Ska jobba imorgon för första gången på över en vecka!
Det har verkligen inte varit en rolig vecka...me nu är den över i alla fall:)

MIN SVÄRMOR!

Min kära svärmor åkte ambulans in till sjukhuset igår....jag var så orolig...hon har blivit lite som en extramamma för mig nu.
Hon blev inlagd och eventuellt får hon stanna där ett litet tag. Jag hoppas innerligen att hon får komma hem snart, pigg och frisk.
Vi är så stolta över Annika...som har rest sig upp från många nedslag här i livet. Hon är den bästa stöttpelaren som finns....vad man än behöver eller vill prata om så finns hon där. Hon är även den absolut bästa farmorn som finns på denna värld. Hon ställer alltid upp i vått och i torrt.
Jag skulle inte kunna tänka mig en bättre svärmor än henne.
Vi är välsignade som har henne i våra liv.
Krya på dig svärmor...kom snart hem!Vi saknar dig och älskar dig!!<3


varit hemma

Hej på er

idag är linus på jobbet första gången denna veckan...han har varit sjuk fram tills nu. Legat i feber och varit väldigt förkyld. Linnéa verkar har klarat sig faktiskt..."ta i trä". Jag hade en släng med halsont o lite feber men det gick över snabbare än på Linus.
Inatt har det dock slagit tillbaka på mig...helt täppt i näsan och kliar i svalget på mig...men jag hoppas på och kunna jobba imorogn ändå...bara jag inte får feber så.

Idag har jag och Linnéa varit hos frissan och klippt Linnéas hår lite, det toppades och så klippte vi lite på luggen med som hängde över ögonen:) mNu är hon så fin så fin:) Fick lite rosa färg i håret med:)

Ne nu orkar jag inte skriva mer...ska gå och lägga mig i soffan och mysa med Linnéa

Kram till er

RSS 2.0